Vödrös mészfesték

Finomított oltott mésszel festeni, maga az egészséges tisztaság. Természetes fertőtlenítés, -penészgátló hatás és fehérség. A meszelés nem gátolja a falak, épületszerkezetek szellőzését.


A termék oldószert, egyéb vegyi anyagot nem tartalmaz. Kül- és beltéri vakolt,beton- vagy korábban mésszel festett felületek festésére . Gazdaságos, környezetkímélő falfesték a mész természetes fertőtlenítő hatásával.

Bevonata kiváló fehérségű, lég- és páraáteresztő, kopásálló. Jó tulajdonságaival megelőzi az oltott mész , illetve a hagyományos mészfestékek minőségét. Beltéri beton- és vakolt falfelületek festésére alkalmas, továbbá korábban meszelt . Ideális lakóklímát teremt, lélegző, páraáteresztő, penészedés gátló hatású mész bázisú falfesték. Kiváló épületbiológiai tulajdonságokkal bíró, profi minőségű, oltott mész alapú tradicionális ásványi festék.


Aktuális Mészfesték ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! A festék használata gazdaságos, környezetkímélő.


A fal természetes légzését biztosítja, víztaszító hatású.

Alkalmas kültéri, új, legalább napos, száraz mész - és mészcementes vakolatok, beton felületek festésére, régi. Raktárak, pincék, lakások, vályogházak beltéri falfelületeinek fertőtlenítő festékeként . Finoman őrölt, oltott mész alapú festék. Felhordása egyszerű, kül-és beltéri falfelületek fertőtlenítésére ajánlott, de gyümölcsfák törzsének. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó mészfesték kategóriába tartozó termékek árait! Kiváló páraáteresztő képességű, friss mész illatot árasztó bevonatot képez, mindezek mellett oldószer és biocid mentes beltéri mészfesték.


Noha a diszperziós festékek fénykorukat élik, sokan még mindig előszeretettel alkalmazzák a meszet, vagy újkori változatát, a mészfestéket. Az oltott és érlelt mész hagyományos jó tulajdonságainak megtartása mellet a FRESCO beltéri mészfesték könnyebb felhordhatóságot és esztétikus, selymes megjelenést biztosít. Dacára az eltelt időnek ez az anyag egyszerűen nem tud kimenni a divatból.


Sokan nosztalgikus emlékek miatt ragaszkodnak hozzá, míg mások jótékony élettani hatásai, . Festék árak és falfesték akciók egy gombnyomásra Öntől. Festékbolt kereső, festékek, falfestékek és festőszerszám adatlapok. Ahova a mészfesték ajánlott, oda nem szabad a műanyag festékeket feltenni.


Leszárja a falfelület pólusait. Ha egyszer műanyagfestékkel festettél, többé meszelni nem lehet. A mészfesték nagyon egészséges, csak érteni kell a felviteléhez. Sajnos ma kapható meszek nagyon . A természetes kötőanyagú festékek iránt egyre nagyobb az igény.


Mindannyian szeretnénk egészségesebb környezetben élni, tisztább levegőt belélegezni, természetes anyagokkal festett falak között tölteni napjainkat.

Hogy lehet egy festék természetes? Sok évvel ezelőtt még nem léteztek mestreséges . Mészfesték homlokzatra és beltéri használatra, a hagyományos oltott mész előnyös alkalmazhatóságával kombinálva. A TabULA festőmész megvásárolható webáruházunkban kg-os, és kg-os műanyag vödrös kiszerelésben. Alkalmazási terület: homlokzati és beltéri ásványi kötésű vakolatok, beton felületek, korábban meszelt falak festése, felújítása.


JUPOL BIO BELTÉRI MÉSZFESTÉK oltott mész alapú festék. Emlékművek vagy akár lakóépületek védelmére, különösképpen a kissé nedvesebb levegőjű helyiségek fal-és mennyezetfelületeinek dekorációs védelmére alkalmas.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések