Trapézlemez nagyszekeres

Ezáltal roppant tartós és esztétikus tető és egyéb felületet lehet készíteni. Tárolt változat Hasonló Kapcsolat. Nagyszekeres Vasút út 89. Nyitvatartás: H-P 06:00h-16:00h . Mire is használható a 20mm bordamagasságú trapézlemez ? A mm bordamagasságú trapéz lemez általában magán lakások, előtető, kerítések, ipari épületeknél oldalfalak és mennyezetek burkolására alkalmazzák. Cégünk 20mm, 40mm, cserepes lemezeket gyártásával valamint egyéb kiegészítők mint például.


Megbízható, ellenőrzött tartalom profi. Trapézlemez gyártás mo. Különböző magasságú és bordakialakítású trapézlemezek elérhetők festett, horganyzott és alucink kivitelben egyaránt. Trpézlemezgyártás 20mm és . Közvetlenül a gyártótól.


Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! A 14-es trapézlemez alacsonyabb bordázatú, így kisebb dőlésszögű tetőnél nem ajánlott, de meredekebb tetőnél megfelelő tetőfedő anyag. A borda szélessége felül és alul egyaránt mm.


A befűzött lemeztekercs formázó görgősor páron . A trapézlemezek közel m hosszú gépsorokon készülnek. Cserepeslemez árak érdeklik? Ha ide kattint, megnézheti cserepeslemez árlistánkat, tájékozódhat aktuális akcióinkról.


Gyártók vagyunk, áraink kedvezőek. Tetõfedés, tetõszigetelés - Kerámia és beton tetõcserép. Onduline, bitumenes hullámlemezek, zsindelyek, zöldtetõ rendszerek.


Lindab, acél és alumínium trapézlemez , cserepes lemez, szendvicspanel. Nádtetõ fedés, nádtetõ készítés, javítás. Akác fűrészpor és forgács.


Eladó egy hűséges társ! Lakatosipari tevékenység, gép-, tartozék- és alkatrész tervezése és gyártása;. Műszaki és vegyesiparcikk kis- és nagykereskedelem.


NAGYKÁLLÓ BELVÁROSÁBAN 100NM-ES SZOBÁS HÁZ ALKALMI ÁRON. Vegyes tüzelésű gáz és 3-cserépkályha fűtésrendszerrel, rézben műanyag. Nádtető fedés, nádtető készítés, javítás.


Bontott és új haszongépjármű alkatrészek traktorhoz, és teherautókhoz egyaránt - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területéről. Acélszerkezet lakkozás? Milyen típusú tetőfedéseken alkalmazható az Iso Paint tetőszigetelés?


Síkpalán Hullámpalán Normál és műemlék jellegű palán Lemeztetőn – legyen az cserepes vagy trapézlemez Bármilyen típusú cserépen. Iso Paint Isonit palatető javítás és tetőszigetelés előnyei: Eltömíti a repedéseket a pala felületén. Padlózat: simított beton.


Tetőhéjazat: trapézlemez. A LINDAB trapézlemez burkolatú könnyűszerkezetes csarnokon lakatos szerkezetű egy- és kétszárnyú ipari kapuk vannak, burkolata beton (ipari padlóburkolat), .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések