Térkő szürke

Dubai mediterrán térkő szürke. Térkő minőségi osztály: I. Minőségi tanúsítvánnyal ellátott térkő: Igen. Barna Barna térkövek árai. Fekete Fekete, antracit térkő.


Szürke Szürke térkövek.

Piros Piros térkövek árai. Homokszín Homokszínű térkő. A Pannónia térkő család legújabb fejlesztése a Somló térkő. Egyszerű formáját három különböző mérete ellensúlyozza: hasáb, kocka és téglaforma változatban is gyártjuk. Ebből a három méretből különleges variációk állíthatók össze, a szürke és kétféle melírozott színösszeállítással még izgalmasabbá téve az összhatást.


Akciós térkő , viacolor, térkő , járdalap, szegélykő, beton gyeprács közvetlenül a gyártótól Nagykeráron! A kvarcösszetétel és a megnyugtató, kellemes színek révén különleges látvány megvalósítására is alkalmas a kertben. Termék megnevezés, Színek, Bruttó Listaár, Me. Változat ár módosító: Fogyasztói ár kedvezménnyel: Bruttó ár: 1.

Kedvezmény : Áfa összege: 4Ft. Univerzális, mindennapi használatra szánt térkövek tökéletes összhangot teremtenek a természet és a környezete között. Könnyen kezelhető, környezetbarát térkő család.


Kertszépítő kiegészítők. Minden olyan hasznos kertépítő elem, ami kiemel, lezár, elválaszt vagy csak egyszerűen szépít. Másfél évtizedes szakmai tapasztalat, átfogó kínálat, ismert gyártók minőségi termékei, valamint kedvező árak és folyamatos akciók!


Barabás téglakő, téglakő kerítés forgalmazás. Folyamatos téglakő akció! PIAZZA térkő : egyenes vonalvezetésével a klasszikus presztízs megtestesítője.


Sík felület, egyenes vonalvezetés, egyszerű formavilág. A széles méretválaszték gazdag lerakási mintavariációkat eredményez. Otthonának kültereit szeretné esztétikusan rendezni? Mennyiség Kosárba rakom. Hullám térkő , szürke , 6x22xcm.


Legyen Ön az első, aki értékeli termékünket! Az értékelés leadásához kérjük jelentkezzen be! Leier AGORA térkő szürke x 15. Nem rendelhető Ez a termék jelenleg nem rendelhető.


Kérem lépjen velünk kapcsolatba a részletekért!

A térkövet kerti és ház körüli utak, garázsbejárók, parkolók burkolására javasoljuk. Kopásállósága és fagyállósága a termékszabvány legszigorúbb követelményeinek is megfelel. A termék kombinálható kerti lapokkal, Rivago kerítéssel, blokklépcsővel, City. Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. A szürke térkő burkolat visszafogott eleganciája ragadja meg?


Anyag szükséglet: igény szerint. MELÍROZOTT színek: füstantracit, kagylóhéj, mogyoró, gesztenye, . A Sigma VGtérkő x cm-es méretével univerzálisan használható, és erősebb forgalomnak kitett területek burkolására is kiválóan alkalmas. Nemeszúzalékos gránitszürke.


A Semmelrock Citytop Smart a közkedvelt Citytop család új tagja jól ismert és különleges, új színben, pénztárcakímélő méretével szépíti meg környezetét!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések