Gipszkarton tömege

Kiszerelés raklap: 80db. Gipszből és speciális, rendkívül erős kartonpapírból készülnek. Vannak átlagos, ideiglenesen magas páratartalmú, valamint tűzgátlási igénnyel épülő helyiségekhez megfelelő lapok. A Rigips által gyártott gipszkarton lapok nem . RB normál gipszkarton építôlemezek.


Rigips gipszkarton rendszer vázszerkezeti elemei.

MASTERPLAST gipsszel ragasztva stabil hátfalhoz történik. A csavarozás rögzítési mélysége lécvázra szerelve mm, acél profilra szerelve mm. A gipszkarton lapok szerelt falak, előtétfalak, álmennyezetek építéséhez, valamint falak és födémek borítására kíválóan alkalmasak.


A normál gipsz karton lap színe, élfelirata, vastagsága, tömege , árai, tulajdonságai szinte minden infromációval. MSZ EN 5alapján jele: A. A ” jelű gipszkarton lap 1m -re vonatkoztatott tömege kb. Lakásfelújítás előtt ál? Az Ön építőanyaga a gipsz karton!


Normál gipsz karton lap ALACSONY ÁRON AZONNAL RAKTÁRRÓL!

Karton színe, Bélyegző színe, Palettán- kénti menny. Magába foglalja mind a hangszigetelés (léghang és lépéshang), mind a hangelnyelés területét, azaz az egyes terek közötti zajterjedés minimalizálása mellett feladata az adott tér zajszintjének szabályozása. Tervezéskor a legfontosabb szempont, hogy a szerelt szerkezet hogyan kapcsolódik az épület más szerkezeteihez.


A teljes lemez tömege körülbelül 9 gipsz dihidrát, - a karton, tömeg van kialakítva a nedvesség hatására, a keményítőt és egy szerves felületaktív anyagot. Dobozolások, előtétfalak készítésére is használható. Anyaga: Horganyzott acéllemez. Alkalmazási területek: LISTA. Biztonságos építőanyag, hiszen a gipsz nem éghető, az ásványgyapot szigeteléssel együtt pedig nagyon jó hanggátló és hőszigetelő képességű falazatot alkot, mindezt rendkívül költséghatékonyan.


Megjelölés: RFI (DFH2). Kinézet: zöld kartonlap, élén piros felirat. Tűzgátló és Impregnált Rigips lap. Ebben az anyagi feltüntetett adatok gipszkartonban: méreteivel( vastagság, szélesség, hosszúság), gipszkarton lehetséges típusától függően, és lap súlyának, a sűrűség, és így az adatok, hogy fontos figyelembe venni kiszámításakor a telepítés egy adott tervezési.


Felhasználási terület: Válaszfalak, előtétfalak és álmennyezetek építésénél alkalmazzák, olyan helyeken, ahol a tűzbiztonságnak is jelentős szerepe van. Könnyen vágható, gyorsan beépíthető. A hőtároló tömeg fontosságáról kialakított álláspont megosztja a szakmát. A könnyűszerkezet hívei idejét múltnak tartják, hogy egyáltalán foglalkozzunk vele, sokan vagyunk azonban, akik szerint egy ház akkor ház igazán, ha van hőtároló tömege. Igazságot osztani nem tudunk, de igyekeztünk sok szempontból . Nagy formátumú GKB építőlemez, amely egyszerűen és gyorsan szerelhető a száraz belsőépítészeti munkák során.


Használható falakon, födémeken, tetőhajlásokon és dúcfákon.

A lemez félkerekre simított élekkel rendelkezik. Méretek és tömeg (nettó). Nagyformátumú GKB építőlemez, amely egyszerűen és gyorsan felszerelhető belsőépítészeti szárazvakolatként.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések