Bútorlap katalógus

A képekre kattintva megnyílnak. F2STTessina Krém. Bútorajtók és tartozékaik (7MB) Aktualizálva! Bútorlapok (2MB) Aktualizálva! Munkalapok és asztallapok (14MB) Aktualizálva!


Mosogatók, csaptelepek (2MB) Aktualizálva! Konyhai, fürdőszobai tárolás (5MB) Aktualizálva! Oldalunkon megtekintheti a színválasztékot. Majd online rendelő programunkban meg is rendelheti nálunk. Ezenkívül kapható rétegelt lemez, OSB, MDF és pozdora is.


Mindig újabb és újabb ter- mékekkel, modern technológiákkal a ma és a holnap piacai számára. Egy csapattal, akik a fa iránti szenvedélyüket szószerint „belepréselik” minden egyes legyártott lemezbe. A végeredmény Önt is meg fogja győzni.


Közel 2féle dekor bútorlap azonnal raktárról! Válassza ki alapanyagait bútoraihoz nálunk, meg is csináljuk. Konyhák, gardróbok, egyedi bútorok. Akciós bútorlap értékesítés, bútorgyártás, lapszabászat, barkácsbolt, bútorlap árak. Büszkén mondhatjuk, hogy hatalmas bútorlap színválasztékkal dolgozunk, amit folyamatosan bővítünk: jelenleg több mint 6bútorlap szín közül választhat a vevő.


BÚTORLAPOK , MDF, OSB és RTG. A raktáron tartott bútorlapokat nem csak teljes táblában, . Lapszabászat szolgáltatásunk igény esetén gyors is lehet, de ez függ a lapszabászatra leadott megrendelés színétől ( bútorlap színétől) és a beszerzendő ABS élzárástól is. A bútor korpuszához, vagy a . Mivel több száz színnel dolgozunk, így széles beszállítói körrel rendelkezünk.


A lapszabászat több száz színnel dolgozik raktárról. Kronospan bútorlap színminták. A megrendelés esetén elvégezzük a bútorlapok pontos méretre vágását ( bútorlapszabászatát ) és igény szerinti élzárását.


Egger bútorlapok , árlistája: 3. Egger bútorlapok (rendelésre: 25mm, szuper fényes, és szuper matt felülettel), Akryl lapok, Kaindl bútorlapok árlistája: 4. Falco bútorlapok árlistája: 2. Katalógusok , Szolgáltatások, Élzáróanyagok, Élzárás árjegyzéke: 7. Magas minőségű bútorlapjaink széles választékával várjuk vevőinket!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések