Zúzott mészkő

A fehér zúzott kő fehér, tört fehér néhol kristályos szerkezetű mészkő. Az egyre inkább divatossá vált gabion kerítések töltésére is alkalmazható. Zúzottkő méretek, árak.


Megrendeléshez kérjük írja fel a termék képe felett látható kódot! Az árak az Euro árfolyamának változásával módosulhatnak ezért az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Sóder ár, termőföld árak, kavics árlista, murva ár, homok árlista, komposzt ár, bazalt árak, andezit, zúzott kő árlista, szállítás ár, m köbméter.

J TERMÉK: MÉSZKŐ TÖRMELÉK, ÉRKEZÉSE JÚNIUS VÉGE FELE ! VÁLOGATOTT DARABOS KŐ. MLESZTETT ÁRU - MURVA Por mentes 5-15mm. Márványzúzalék: matt fehér, carrarai fehér, . Kiderült eredményeként a hatása a felszín alatti vizek a szerves maradványok. Ez a bizonyíték több ezer éves az élet a bolygón.


Eladó a fotón látott különböző mérető zúzott kövek! Szürkés-kékes színű kő.

Felhasználási területe: -térkő alá -ágyazónak- -autóbejárónak - útburkolatnak -útpadkának -sziklakertnek -támfalnak. Vásároljon dekoratív zúzott követ, kőzúzalékot kerti út, autóbeálló építéséhez vagy egyéb célokra. Rendelését az ország egész területén kiszállítom Önnek! Ezt gyakorolta különösen Grosz Cs.


Telephelyünkön nagy árukészlettel rendelkezünk. Az építőanyag forgalmazással párhuzamosan generál kivitelezést is végzünk. GARDENIT (tufa zúzalék) kg-s zsákban, sárga és vöröses színben szemcseméret: 8-mm.


Kerti sétányok, terek kialakításához. Első Előző Következő Utolsó. A zúzottkő, amely elsősorban aszfalt adalékanyag és vasúti ágyazati kő , a közönséges (normál) betonnak is természetes eredetű adalékanyaga v. Az mm alatti szemeket szokás zúzaléknak is nevezni.


A beton- és vasbetonépítésben zúzottkő alkalmazására vagy akkor kerül sor, amikor homokos kavics v adalékanyag az . A bányaüzemben előállított termékek alkotó kőanyaga mészkő. Jelen leírás alatt táblázatos formában megtalálhatóak a termékek részletes . Kohómészkő, mészkő és más mésztartalmú kő, mész vagy cement előállításához (adalékanyagként használt zúzott mészkő és faragott mészkő kivételével), Detail. Dolomit, nyers, durván nagyolva vagy egyszerűen vágva, tömb, négyzetes vagy . Dráva Kavics és Beton Kit.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések