Sonkamester árak

Long-ripened hungarian. Az etyeki sonkamester , Árpás László évi 5db sonkát készít hagyományos módszerekkel, ellenőrzött alapanyagból. A délvidéki születésű Árpás László nagyszüleitől leste el a sonkakészítés rejtelmeit.


A kilónkénti ár sokakat elriaszt, pedig sonkából nem lehet megenni egy kilót jóízűen, csak négy-öt szeletet, ami tíz deka sincs. A levegőn érlelt sonkát hónapokig, precízen kontrollált klímában kell érlelni, a ráfordított idő és energia, valamint a szükséges technológia magas árat. Fény utcai piac közismert sonkaárusa, aki itthon . A Szárnyas Ízvadász, azaz Fördős Zé Etyekre repül, hogy megkóstolja az IGAZI magyar sonkát. Kedves ismerősök-ismeretlenek, leggyakrabban elhangzó kérdése ez: Miért kezdtél el foglalkozni sonkakészítéssel?


A válaszom mindig ugyanaz, MERT SZERETEM A SONKÁT! Délvidéken, Szabadkán születtem, ahol nagy hagyománya volt az efféle termékek készítésének. Emlékszem, hogy mennyire örültem, amikor a . A hajszálvékonyra szelt klasszikus olasz prosciutto crudo és a spanyol jamon serrano például másfél évig . A sonkakészítés családon belü. Az ő sonkája füstösebb, sósabb, zamatosabb, mint a hasonló típusú spanyol vagy olasz társaik.


Az úgy volt, hogy az egyik csaj jógáról kitalálta. Hogy van ez a pasas Etyeken, aki sonkát csinál, és milyen jó lenne nekem, ha kipróbálnám. Fel is kerekedtünk és miután a jóga környezettudatossá teszi az embert, 6-an mentünk autóval. Téli dűnék, forralt bor, Gasztrosétány farsangkor!


Etyeki Piknik tüzes és gőzölgő italokkal, toros ételekkel és igazi mulatsággal! Gondolunk azokra is, akiknek kiemelten fontos az egészséges és minôségi táplálkozás. Igény szerint pizzáink rozslisztes változatban is rendelhetôk. SAVE UP TO OFF hotels near Restaurants and Cafes in Etyek. Tokaj bátor oroszlánja.


Az árak tartalmazzák a gazdag büféreggelit, a spa használatát, illetve az internethasználatot a szobákban. Sonkamester Kft, Etyek Picture:.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések