Koromtalanító

Leszedi a lerakodásokat a kéményből. Kiszerelése: csomag = kg csomag = kartondoboz. A KONIX MŰKÖDÉSÉNEK HATÁSMECHANIZMUSA.


Napjainkban a földgáz kiváltására a tűzifa felhasználása ismét előtérbe került, a földgáz árának . KONIX égésjavító és koromtalanító adalék, kedvező 8Ft-os áron várja, a Növénypatika Alágyújtósok, koromtalanítók kategóriájában, tekintse meg most!

EGYÉB, Koromtalanító hasáb kg, termék és ár információ Háztartási termékek kategóriában. Aktuális Koromtalanító ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! A Konix égésjavító- koromtalanító adalékanyag minden szilárd tüzelésű fűtőberendezésben ( kandalló, kazán) használható.


Folyamatos adagolása a tüzelőanyaghoz meggátolja az égés során keletkező korom, kén, kátrány és egyéb szennyező anyagok lerakódását a k. Most, h október óta fűttok (nov közepétől szénnel) van már párhónap friss tapasztalat. Mindig úgy voltam a Konix-al meg a társaival, h ez csak olyan reklámfogás. Nos a tapasztalat: szeptember elején csináltam szezon előtti kazán-füstcső-kéménytakaríttást.

Vízteres kandallókhoz kifejezetten ajánljuk! Használatával tisztán és karbantartja a kéményt, megelőzheti a koromégést. A tisztítópor használatával kéménye tiszta és jól szellőző marad.


Az elkátrányosodott, koromlerakódástól leszűkült kémény huzatát eredeti keresztmetszetét állítja helyre a termék. Konix koromtalanító Kályha, kandalló, kazán tűzterének és füstcsövének koromtalanításához, a nedves tűzifa okozta kátrányos lerakódás eltávolítására. Kis adagokban, rendszeresen adagolva megelőzéshez.


Az utóbbi években a gáz árának rohamos emelkedése miatt, egyre többen állnak vissza a régi, hagyományos . KONIX, A Konix koromtalanító egy olyan adalékanyag, ami nem csak a korom lerakódását szünteti, illetve akadályozza meg, de az égés hatékonyabbá tételét is elősegíti. Vasműszakibolt - webáruház: több, mint éve működő barkácsboltunk már online is várja az érdeklődőket. Az Aeropur koromtalanító kályhák, kandallók, kazánok tűzterének és füstcsövének koromtalanítására, a nedves tűzifa okozta kátrányos lerakódások eltávolítására alkalmas adalékanyag. Folyamatos használatával 2-százalék tüzelőanyag-megtakarítás érhető el, és a rossz minőségű szenek is jobb . Mit tegyek, kormosodás ellen? Egy viadrusz,kW-os fatüzeléses kazánról van szó.


Tavalyi száraz fával tüzelek(bükk,gyertyán és egy pár tölgyfa). Használok,( KONIX égésjavító- koromtalanító port.) is de az sem használ. A kémény szabvány szerint van csinálva és a huzata is elég jó.

Már egy kevés lerakódás is lehetetlenné teszi az optimális hőkihasználást, és többlet fűtőanyag felhasználást igényel. KOROMTALANÍTÓ KANDALLÓHASÁB 1KG. Termékelégedettség: Koromtalanító kandallóhasáb 1kg.


Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárolhatja meg. Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 4Ft - Koromtalanító por.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések