Hőálló paplan

A Calsitra MAT alkáliföldfém-szilikát szálakból készült, hőálló hőszigetelő paplan. Magas hőmérsékletű szigetelő anyagok. Kerámiaszál paplanok , kálciumszilikát szigetelések, hőálló textilek, isogenotec szigetelés, Fiberfrax termékek, Insulfrax termékek, szigetelő anyagok kemencékhez.


Celsius fokig hőálló , alumínium kasírozással ellátott kőzetgyapot drótfonatos paplan , füstcsövek és füstgáz elszívó légcsatornák hőszigetelésére. Huzalfonatra és üvegszálhálóval erõsített alufóliára tûzött kõzetgyapot paplan. A kerámiaszál alapú szigetelőanyagok alaptulajdonságai a .

Hőálló tömítés hőálló szigetelés és szerelési anyag nagykereskedelem. Az SUPRWOOL BlanketX 6paplan rendkívül lágy, mesterséges, oldható, amorf , ásványi szálból készült termék. Sem szerves kenő- sem kötőanyagot nem , tartalmaz, és az első égetéskor füst vagy szagos gáz nem képződik. Kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik magas hőmérsékleten.


C-ig terjedő felhasználásra. Az alumíniumszilikát gyapotok kémiailag semlegesek és a legtöbb savval és lúggal szemben ellenállóak. Alsitra - alumíniumszilikát gyapot. Nem ellenállóak az erős alkáliákkal, valamint fluor,- és a foszfor-savakkal szemben.


A gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében is több fejlesztés történt a terméken.

A jelöléseket a fenntarthatóság érdekében hőálló tintasugaras nyomtatással végzik. Hőálló kerámia paplan , kerámia tartalmú paplan magas hőállósággal. Vállalkozásunk, a Westex Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Telephelyünk Szombathelyen található. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért látogasson el weboldalunkra!


A Fiberfrax hőálló kerámiaszálból készülő. Fiberfrax Durablanket család könnyűsúlyú tűzött paplanjai hőszigetelési problémák széles skálájára kínálnak hatékony megoldást. Kiváló hőszigetelő teljesítményt, hajlékonyságot és rugalmasságot biztosítanak az Unifrax szaba- dalmazott, nagyteljesítményű . Amennyiben további kérdése van, keressen meg Bennünket e-mail-en vagy telefonon.


Kéménytechnika, Hegesztéstechnika, Légtechnika és Lemezmegmunkálás - ALU-KO Kft. Alukasírozott hőálló dróthálós. Székesfehérvár: Kémények, fém kéményrendszerek, saválló szigetelt fémkémények, kéménytisztító ellenőrző ajtó, béléscsövek és idomaik, füstcsövek, ereszcsatorna rendszerek, bádogosipari termékek. A Dualflex anyagok alumínium és szílicium oxid alapú tűzálló anyagok.


A Millboard szigetelő lapok különböző hőálló , ipari tömítések alkalmazására használatos, nagy sűrűségű, kemény lemezek. A Millboard termékek széles választékban kaphatók, különböző formátumokban, melyeknek mindegyike sajátos karakterrel és fizikai tulajdonsággal rendelkezik. A termék különböző vastagságokban .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések