Facsavar

Facsavarok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Faforgácslap csavar - süllyesztett fejű, sárgára horganyzott, kereszthornyos. Ajánlott csavarbehajtó hegy PZtipus. Webáruházban bemutatjuk a legkülönfélébb facsavar termékeket. Információk és GYIK menüpontunkban igyekszünk minél több segítséget adni a facsavar közti eligazodáshoz.


Várjuk egyedi facsavar igényét is!

Műanyagba csavarható lemezcsavarok. Gipszkartoncsavar táras csavarozógép. Speciális facsavarok faszerkezetépítő csavarok. Tokrögzítőcsavarok homlokzatrögzítő ék. Hogyan fogassunk össze fa tárgyakat, milyen facsavarokat használhatunk.


Néhány otthoni ötlet facsavarok , hogy milyen facsavarokat használjunk és hogy mikor kell ezeket használni. Csomagolás mérete: 500. Hasonlítsa össze az árakat!


Azt gondolhatjátok, mit lehet írni egy facsavarról?

FACSAVAR 5X20MM, HORGANYZOTT DF. Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárolhatja meg. Götz 10x2mm hatlapfejű facsavar. Egyes termékek képei illusztrációk! Horganyzott hatlapfejű facsavar DIN 571.


Az akciós árak visszavonásig érvényesek, egyéb kedvezménnyel össze nem vonhatók! Segítünk a szerelésben is videókkal! MTA SZTAKI online szótár. Magyarország legkedveltebb szótár szolgáltatása.


Az árak DB-ban értendők! A kategória nem tartalmaz alkategóriákat vagy termékeket. BAT1konverter, menedzselhető . Teljes szövegű keresés. Fa alkatrészek rögzítésére v. Szóösszetétel(ek): facsavarmenet. Ez a termék csak személyes átvétellel vehető át, postázásos küldés NEM lehetséges, kivéve: - ha egy másik olyan termék MELLÉ vásárolja meg, ahol a postázásos lehetőség is fel van . Forgácslapcsavar, facsavar , Rögzítéstechnika, csavarok-csavartartók, szegek, lágyhuzalok ,Vegyes Iparcikk, Lomen Áruház.


Famenetű csavarok közül elsősorban a faforgácslap csavarokra gondolunk, de ezen kívül.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések