Bútorlap árak praktiker

Faáru, bútorlap, falemez › OSB, bútorlap Tárolt változat Hasonló BÚTORLAP , FEHÉR. Termékelégedettség: Fehér színű, laminált bútorlap. Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárolhatja meg. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.


A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár. Foglalja le és vegye át!


Bútorkészítés vásárlása és rendelése az OBI-nál. Nálunk vásárolt termékeinkhez szívesen állunk rendelkezésére! Az OBI munkatársai az Ön által kívánt méretre vágják az OBI áruházaiban vásárolt bútorlapot , munkalapot, legyen szó akár sarkokról, a tűzhely, vagy éppen a mosogatótálca helyéről.


Vágás milliméterre pontosan: bútorlapok , munkalapok méretre vágása . Bútorlap árlista, bútorlapszabászat. Megtekintheti folyamatosan frissülő bútorlap , OSB, MDF és más bútoripari termékeink teljes árlistáját, illetve árkalkulációs és megrendelő programunkkal azonnal le is adhatja rendelését. Szolgáltatásaink: A Praktikernél vásárolt faáruk (forgácslapok, bútorlapok ) méretre vágását helyben vállaljuk, saját igényeihez igazítva.


Felhasználási terület: bútorgyártás. Termék előnyei: Kedvező ár , jól megmunkálható, élethű fautánzat, külső hatásoknak jó ellenállóság. Köszönjük ebben az évben is bizalmukat, jövőre találkozzunk újra vagy először. Választék: Bruttó ár : szabható.


December 23-tól Január 2-ig ZÁRVA, első munkanap Január 3. Barkácsolás és lakberendezés kreatívan. Az árak a házhoz szállítás költségét nem tartalmazzák. Minden ár magyar forintban. Praktiker akció előtti eladási áraihoz viszonyított árengedmény.


A feltüntetett kedvezményt az akciós árak már tartalmazzák. Natúr MDF lapok, hajlítható MDF lemez. Sokrétűen használható a belsőépítészetben. Marható, festhető, furnérozható.


Olcsó MDF árak , folyamatos akciók. Hány terméket ismersz aminél kizárólag az ára alapján dönthetsz? Beleértve mondjuk a krumplit vagy például a homokot azaz a legegyszerűbb dolgokat is. Kiadványainkról tájékozódjon .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések