Aluminium forrasztás folyasztószer

A alumínium forrasztó pálca nyúlása ( A standar első generációs pálcák nyúlása ). Ellentétben az első generációs alu forrasztó pálcákkal az Alu-Forr nem igényel inox acélból vagy különleges . Thanks to a new, unique technology it. Az alumíniumot azért nehéz forrasztani , mert a letisztított felület szinte azonnal oxidálódik, és ez a védőréteg meggátolja, hogy felületére forrasztóón tapadjon. Az oxidréteg megbontására ultrahangos pákát, speciális folyasztószereket , használnak. Viszont a hagyományosnak mondható lágyforrasz-anyagok .

Forrasztás : flux, minőségi folyasztószer. Termék helye: Salgótarján. Na ez a mese habbal kategória. Minden nagyobb német börzén ott az ember és nagy hévvel forrasztgatja az ámuló emberek szeme láttára a különböző aludarabokat egymáshoz. Na én vettem tőle, de otthon kipróbálva sehogyan sem akart működni.


Valószínüleg nála volt a tuti anyag, a vevő pedig a kis . Azt sem tudom hogy milyen folyasztószert kell vagy nem kell hozzá ? Ha lehet akkor valami alacsony olvadási pontú pálca érdekelne úgy 3c 4c fokú. Az AL-300F típusú alumínium forrasztóanyag a csomagoláson belül található FluxCool nevű folyatószerrel bővült ki.

A folyatószer használatával újabb lehetőségek nyílnak az AL-3termék használatára. ABC sorrendben, Legnépszerűbb elől, Legolcsóbb elől, Legújabb elől. Alumínium forrasztópálcák , folyasztószerek. Napjainkban az alumínium felhasználása egyre nagyobb teret nyer, ezért a rögzítése, javítása és forrasztása elsőrendű feladattá vált a tervezés és a kivitelezés során.


A forrasztás a diffúziós kötés egyik fajtája, a kötést azonban a hegesztéssel ellentétben az alapanyagok megolvadása nélkül lehet létrehozni. Az alumínium (Al) és a magnézium (Mg) gyorsan oxidálódnak, ezért forraszanyagként való alkalmazásuk csak kivételes esetben jöhet szóba. Lágyforrasztás Vas, réz, alumínium , cink anyagú tárgyak kötésére használják. A művelethez forrasztópáka, lágyforrasz és folyasztószer (más néven flux) szükséges - az utóbbi tisztán tartja a fémet és segít a forrasz szétterülésében.


A legegyszerűbb lágyforrasz ón és ólom ötvözete, amely azonban néha bizmutot és . AL30 AL40 INOfluX, FluxCool. Használatuk célja kettős: Megtisztítják a forraszfelületeket;. Elősegítik, hogy a forrasz szétterüljön a felületen, benedvesítse azt. Folyasztószer adagoló No Clean Segíti a forrasztást Nem korrodáló Tartaloml Folyasztószer adagoló amely szennyezett vezetőfelületek és alkatrészek forrasztását könnyíti meg.


Eloxált aluminium ház lekapcsolható habfolyasztó folyasztószer tartály saját levegőellátással nagyteljesítményő folyasztószer szivattyú. Réz, bronz tartály, csővezeték, hőcserélő. F 2por, F 204-S paszta.


Rézhez nem kell folyasztószer ! Acél, szürkeöntvény, bronz, szerszámtestek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések