Színes szőnyeg

Modern stílusú szőnyegeinket csodálatos mintavilág és a színek harmóniája jellemzi. Tárolt változat Könnyen tisztítható szőnyegek , mosható szőnyegek konyhai felhasználásra. A magas minőségű termékek elkötelezettjeinek ajánljuk Exkluzív szőnyegeinket, melyek minden tekintetben megfelelnek elvárásaiknak.


Szőnyeg - méret szerint. Divatos lakások tökéletes kiegészítői színes szőnyegeink, melyek modern mintavilágukkal életet visznek a térbe! Milyen formavilágot ábrázoló, milyen mintázatú szőnyeget szeretne?

A modern stílus letisztult, egyszerű mintákat használ, nem ritkán azonban meghökkentő színeivel dobja fel a berendezett egyhangú teret. A világos, élénk színek fiatalosságot és lendületet sugároznak. Szerezzen be színes szőnyegeket ! Minőségi szőnyeget szeretne vásárolni? Látogasson el szőnyeg webáruházunka és tekintse meg termékkínálatunkat! Bármi kérdése van, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


Színes szõnyeg - tarka - pamut - poliészter . Keresd modern szőnyegeinket!

Kínálatunkban megtalálhatod a színes modern szőnyegek széles választékát, ideális megoldás felújításkor vagy bútorozáskor. A szőnyeg színeinek és mintázatának kiválasztása során több szempontunk is lehet. Szem előtt tarthatjuk kedvenc színünket, színeinket, választhatunk a szoba vagy a berendezési tárgyak színeivel harmonizáló szőnyeget , valamint olyat is, amely éles kontrasztot alkot azokkal, szinte kiugrik a térből.


Egy szép szőnyeg egy valódi műremek! A színek , a minta, a nagyság - egy megfelelően kiválasztott szőnyeg kellemes hangulatot áraszt és kényelmet biztosít. Egy dekoratív, remek kivitelezésű szőnyeg olyan, mint egy valódi mestermű. Mintázata, színvilága, valamint a mérete szinte bármilyen stílusú lakókörnyezetnek megadják az otthonos, meleg hangulatot. Pamutból és poliészterből készült szőnyegünk a legnagyobb odafigyeléssel, kifinomult kivitelezésben készült el.


Arte Espina bagoly mintás gyerekszobai szőnyeg. Nincs játékok széles választékban. Akár a színes szőnyeg - olyan Eger környéke a magasból.


Vámossy Béla madártávlatból nézett körül a szép vidéken. Csodaszép látvány mindig fentről szemlélni a tájat. Mintha egy szőnyeg lenne - írta a fotós oldalára egy hozzászóló.


JYSKPoppel csíkos szőnyeg (100x1cm-től)Ár: 9. Ft-tólItt vásárolhatod meg. Nem számít, hogy milyen anyagból készültek, milyen alakúak, vagy milyen színűek, a szőnyegek mindenképpen melegséget és lágyságot visznek a helyiségbe.

Egy nagyobb szőnyeg segítségével akár egy területet is kijelölhetsz ( pl. az étkezőt), a hosszabb szőnyegek pedig az előszobában kísérhetik lépteidet. A szőnyeg régóta megvan, de csak télen használtuk (fa parkettán), amikor nagyon hideg volt kint és a lakásban jól jött a . A minták és a színek készlettől függően változhatnak! A feltüntetett ár db-ra vonatkozik! Anyaga: 1 polipropilén.


Tulajdonságok: antiallergén, padlófűtés használata esetén is alkalmazható, könnyen tisztítható, hőkezelt, antisztatikus, domborított-nyírt mintázatú szőnyeg. Származási hely: Törökország Száraz tisztítás: porszívóval. Kézzel készült egyedi karkötő. Alkotó: Horváth Mónika. Az ár egy darab termékre vonatkozik.


Kék lagúna (11.) 2500Ft. Pajzs fülbevaló – arany. Keleti szőnyeg (120.) 2500Ft. Karácsonyi készülődés a . Blanka Bézs Barna Nyírt szőnyeg 1x 2cm. Ez a vastag nyírt szőnyeg , otthonod éke lesz majd.


Meleg színek és a nagy virág dí.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések