Semmelrock kerti szegély ár

Kiváló minőségű klasszikus termék, amely megoldja a tartós és esztétikus határolást, vonalvezetést. A felületek megtámasztásában is komoly szerepe. Nordic Maritime paliszád. A fent megadott akciós ár db szürke színű kerti szegélyre vonatkozik.


Semmelrock kerti szegélykő.

Kerti szegély íves tetővel 100x25xcm. Homok, vörös, antracit vagy szürke . A kerti szegélyek beépítésével a burkolat tartósságát biztosító megtámasztást is megoldja. A termékek magas kopásállósá.


Az árak az áfát tartalmazzák! Hasonló termékek készletről azonnal. Burkolatok határolásához és rögzítéséhez. CYAN MAGENTA YELLOW BLACK ( SEMMELROCK TAVASZI AKCIÓ P9).

Minőségi tanúsítvánnyal ellátott: Igen. Súly - raklapozási adatok. A honlapon közzétett árak , termékfotók és kedvezmények tájékoztató jellegűek, . Színek és árak : Szín: szürke. Frühwald Classic, Via Fortuna térkő.


LB-Knauf Aquastop folyékony fólia. Kedvező betonlap árak és egész évben akció! A megadott ár db termékre vonatkozik!


A magas kopásállósággal rendelkező szegélykő alkalmas kerti utak, járdák, ágyások térelválasztására , illetve kisebb autóforgalmú felületek megtámasztására, határolására, lezárására. Emellett virágágyak és szintelhatárolások lezárásaként is használható. KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT A iroda. EGYÉB AKCIÓS SEMMELROCK TÉRKÖVEKKEL KAPCSOLATBAN ÉRDEKLŐDJENEK ELÉRHETŐSÉGEINKEN! Nyomdai hibákból eredő téves információkért felelősséget nem vállalunk!


Leier sorszegélykő piros 50x6x30. Felhasználási területek. AZ ÁR NEM TARTALMAZZA A SZÁLLÍTÁSI, RAKODÁSI, ILLETVE A RAKLAP KÖLTÉGEKET, ERRŐL A SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK MENÜPONTBAN TÁJÉKOZÓDHAT!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések