Műanyag aknaelemek

A műanyag aknafenékelem gyűjtőakna tipusain belül is elkülöníthetünk jobbról csatlakozó és balról csatlakozó tipusokat , de renszerint ezeket nem tartják raktáron. Minden PRO műanyag aknacsalád úgy van kialakítva, hogy az összes járatos öntvény, vagy beton fedél kerettel szerelhető legyen és a fedlapok előírás szerinti kibetonozása esetén, nehéz forgalmi terhelésnek is ellenálljon. Ennek alapján, a PRO aknák bármilyen közúti terhelés esetében alkalmaz- hatóak. Csaphornyos és gumigyűrűs aknák felső eleme.


A búvó nyílás mérete: 6cm.

Az anyagárat és a beépítési költségeket vizsgálva a műanyag akna fel tudja venni a versenyt a beton akna gyártókkal. A betonaknák alkalmazásánál a beszivárgások miatt a hálózatok végpontjain, azaz szennyvíztisztító-telepeken – az extrém túlterhelés következtében – komoly károk és többletköltségek keletkezhetnek. Az aknafenékelemek gyárilag kialakított künettel készülnek.


Az akna - falcsövek széles választékával minden aknamélység pontosan beállítható. Szükség esetén az aknafalcső és a szükítő bebúvó- nyílása a megjelölt helyeken méretre vágható. A korrózióálló műanyag aknahágcsó semmilyen karbantartást.


A REHAU műanyag aknák (szinte) örökké tartanak. A következő ábrán látható az igényekhez igazodóan kialakított aknarendszer átlagos költségének alakulása és az elérhető megtakarítás: A beszerzési és a beépítési költséget .

A termék neve: KIEMELHETŐ SZERELVÉNYŰ VÍZÓRA AKNA (4MM ÁTMÉRŐJŰ), DB LÉPÉSÁLLÓ ZÖLDTERÜLETI FEDÉLLEL ÉS CSŐCSATLAKOZÓ RÉZCSONKOKKAL. Folyamatosan fejlesztettük termékeink műszaki színvonalát, figyelembe véve vásárlóink igényeit. Wavin PVC KG csatornacsô rendszeréhez kapcsolódó műanyag tisztítóaknarendszert kínál.


Műanyag vízóra aknáinkra év, szennyvízátemelő aknára év garanciát adunk. A Wavin tisztítóaknák mindenhol alkalmazhatók,. A folyásirányt az aknán . Alkalmazási terület Gravitációs és kisnyomású földalatti csatorna csővezetékek tisztító, ellenőrző és becsatlakozó aknáinak nagy méretpontosságú és rövid határidejű kivitelezése. Tovább a termék adatlapjára.


BETONOZÁS NÉLKÜL TELEPÍTHETŐ! KEDVEZMÉNYES KISZÁLLÍTÁS! A csaphornyos aknaelemek max. Műanyag csatornarendszerek, idomok, csövek, aknák, fedlapok webshopja és katalógusa. Előregyártott beton vízóraakna - Magas-, mélyépítési és környezettechnikai betontermékek gyártása és értékesítése.


Magasépítési termékek: PPB gerendás födémrendszer, áthidalók. Mélyépítési termékek: betoncsövek, vasbetoncsövek, aknaelemek , vasbeton fedlapok. Környezettechnikai termékek: csapadékvíz gyüjtők, . Győr-Moson-Sopron, Farád.

Eladó a képen látható vizóra akna tető, 1. Ingyenes házhozszállítás. Vízóra akna tető fedél, 1. Akna purhab Aknák és kútgyűrűk tömítésére, ragasztására, gépészeti rendszerekhez, akna és kútgyűrű szigeteléshez, kommunikációs és közvezetékek tömítéséhez. A víziközmű szolgáltatók által ajánlott és széles körben használatos POLYDUCT műanyag mászható vízóra akna vízmérő órák fagymentes elhelyezésére.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések