Mercato térkő

MERCATO térkő : természetes színvilága és felületkialakítása révén szépen illeszkedik a tradicionális, patinás környezetbe. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! A satírozott felület, szabálytalanul letört élek egyedi, antik hatást biztosítanak. A térkövek letördelt élei és rusztikus felülete ódon, antik stílust kölcsönöznek a burkolatának.


Az antik stílus azonban nem jelenti a beépítés stíluskorlátozását, mert a narancs, piros, mogyoró és palaszürke színű burkolat nemcsak a hagyományos, hanem a modern és a . Megfelelő színválasztással meleg hatást kölcsönöz.

Kép, Megnevezés, Egység, Anyag szükséglet, Rakat norma, Mennyiség. Felületkialakításának köszönhetően illeszkedik a tradicionális . Természetes színvilága és felületkialakítása révén szépen illeszkedik a tradicionális, patinás . Járdák,utak Személyautó forgalomra Falazatok Kerti utak szegése. Leírás, Patinás hangulatot árasztó, antik hatást keltő burkolatot szeretne a kertjébe?


Mindent megtalál a legnagyobb választékban és a legjobb áron. Leier kaiserstein logo. Az érték- és időtállóság kérdése nem csak házépítéskor merülhet fel, hanem a dekoratív és funkcionális felületformálást illetően is.


Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.

Kedvező viacolor térkő árak és akciók! Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. Főbb jellemzők sima felület a két kőforma kombinálásával . Mercato térburkoló kő 20xtöbb színben 6cm Az ár m2-ben értendő.


Méretek: 20x2 30x20cm. Választható szinek: antracit, mogyoró, őszibarna, piros, palaszürke , narancs. Térkő tulajdonságok: fagyálló, kopásálló. A térkő alkalmazási területe: kerti és ház körüli utak, garázsbejáratok, teraszok, parkolók,előterek, járdák. Színek és árak: Szín: kagylohély.


A TAVERNA térkő nagyszerűsége a ház körüli burkolt felületek fantáziadús kialakításában mutatkozik meg. A sikeres megjelenés titka az egyszerű formákban, szép színekben rejlik. Patináns térkőSolido a robusztus és funkcionális térkő. Kettőskötésű kapcsolódásának k. A Superbrands és Magyarbrands díjas HUFBAU Magyarország egyik legnagyobb építőanyag kereskedője.


Jöjjön el hozzánk és segítünk Önnek! Az kövekből kialakított felület szép és igényes.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések