Beton válaszfalelem

Kétféle méretben kerülnek forgalomba, ennek megfelelően a kialakítható falvastagság 1 illetve cm. Felhasználható még szigetelést védő és tartófalak építéséhez. Kérjen egyedi árajánlatot!


A beton válaszfal elem gyártása. A teherbírás szempontjából jobban igénybe vett elemek kavicsbeton-ból készülnek. A kavicsbeton adalékanyaga: I.

Tekintse meg a nagy képet. Tegye fel kérdését a termékről. Lakó-, üdülő-, közösségi-, ipari-, mezőgazdasági és egyéb épületek önhordó válaszfal szerkezeteként használható, de jól alkalmazható tetőtérbeépítések válaszfalaként is.


Lakó-, üdülõ-, közösségi-, ipari-, mezõgazdasági és egyéb épületek önhordó válaszfal szerkezeteként használható, de jól alkalmazható tetõtérbeépítések válaszfalaként is. KK-válaszfal elemek megtartják a függőleges irányt egymáshoz képest. A belső légkamrák egyik végükön ennél a terméknél is zártak, így a falazó habarcs megtakarítás itt is érvényes.


A KK Beton Kft termékéből épült . A LEIER beton válaszfalelemek anyagukban, méretükben és kialakításukban a főfalelemekhez illeszkedő, felső felületükön zárt falazóelemek. A falszerkezet utólagos hőszigetelésre alkalmas.

Használható mezőgazdasági épületek önhordó válaszfalainak építésére. Alkalmas szigetelést védő falszerkezetek létesítésére. Mérete: 10x50xcmAnyagszükséglet: 7 . Ahogy Önnek praktikusabb! Beton falazóelemeinkből cm-től cm-ig építhető falazat, a különböző igények szerint.


Konkrét ajánlatért kérje kollégánk segítségét! Beton válaszfal elemek különböző méretekben. Célunk, hogy az építkezőknek segítsünk eligazodni az építőipar útvesztőiben. Vállalkozásunk előzetes egyeztetés alapján ingyenes szaktanácsadással áll az Ön . Mennyiség és cím alapján készítünk árajánlatot! Válaszfalelem VF1 10x50x22 . IeR beton válaszfalelemek falazóhabarcs szükséglet.


Hány darabra van szüksége építkezéséhez a 10-es beton válaszfalelemből? Leier beton zsaluzóelemek. Kiválasztotta már, hogy melyik méretre van szüksége?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések