Tégla hatású falburkolat

KASTELLO - Az öreg tégla struktúráját megjelenítő burkolóanyag. A mindössze -mm vastag lapok az ódon téglafalak hatását keltik. Beltéren nappalik, boltívek pincehelyiségek díszítésére, kültéren kerítések, lábazatok burkolására használható. Bármilyen függőleges felületre felrakható, kéziszerszámokkal darabolható.


A beltéri lakásdíszítésnek napjainkban egyre fontosabb eleme a különböző kő- és tégla hatású falburkolatok létrehozása.

A hagyományos falburkoló tégla illetve a kőburkolat kiválasztásakor fel kel készülnünk a súlyos kövek házhoz szállítására, valamint találnunk kell egy burkolót, aki a nehéz lapokat is . Dockland téglahatású falburkolat. Ez a falburkolat régi bontott falak téglaburkolatát mintázza meg. A felületén vakolat maradványok nyomai látszanak. A tégla lapok viszonylag egyenes vágásúak, viszonylag vékonyak. A falburkolathoz természetesen . Igyekszünk minden igényt kielégíteni , moderntől az antik hatású kőburkolatig, Számtalan típussal állunk rendelkezésükre.


Beltéri vagy kültéri falburkolatok , padlóra, falra minden egy helyen.

Kézzel vetett klinkertégla , kb. Rusztikus felület sarokelemekkel féle színben. Vágott tégla hatású falburkolatok a legkedvezőbb áron! Gyors ügyintézés, házhozszállítás akár a webáruházunkból megrendelheti. Legyen szó modern, exkluzív megjelentést kölcsönző paló és falburkolatró, vagy ruszikus hatást keltő téglákról a Build-Material Kft-nél megtalálja az Önnek tesző térbulkolatot.


FALBURKOLÓ ELEM CÍMERES TÉGLA PIROS. Póth Klinker homlokzatburkolat, klinkerlap, tégla homlokzatburkolatok, burkolótégla, klinkertégla, homlokzatburkoló lap. Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége. A különböző természetes kő és tégla ill. FabroStone, San Remo falburkoló tégla.


Beltéri felhasználáskor igazi loft jelleg alakítható ki. Egy doboz tartalma db lapelem . Ramses dekorációs elem. Ezek az elemek “L” alakúak. Nem találta meg a keresett terméket?


Legyen segítségünkre online-kínálatunk fejlesztésében!

Termék visszavét esetén, a termékeket csak féláron áll módunkban visszavásárolni! Megértésüket köszönjük! Minőségi szeletelt, vágott rusztikus falburkolatokhoz , tégla burkolatokhoz.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések