Tégla díszburkolat

Málta falburkolat, díszburkolat. Tárolt változat Hasonló KASTELLO - Az öreg tégla struktúráját megjelenítő burkolóanyag. A mindössze -mm vastag lapok az ódon téglafalak hatását keltik. Beltéren nappalik, boltívek pincehelyiségek díszítésére, kültéren kerítések, lábazatok burkolására használható. Bármilyen függőleges felületre felrakható, kéziszerszámokkal darabolható.


Póth Klinker homlokzatburkolat, klinkerlap, tégla homlokzatburkolatok, burkolótégla, klinkertégla, homlokzatburkoló lap.

Tégla és lapkaburkolat - Rusztikus kézivetésű téglák. A kőből nem csak falburkolat készíthető, hanem dekorációk, kerti kiegészítők, kerti kutak, kerti grillek, bortárolók, növénytartók, képek, címerek, címeres téglák , padok és kerítés elemek, ezeket is megtalálja nálunk. Könnyített Eps Hőszigetelő rendeszerek burkolására. Széles Tégla burkolatok választék a Megacsempe Webáruházban.


Díszburkolat elkészítése téglaszeletekből lépésről-lépésre – akár házilag! A minta megtervezése burkolóanyag és a ragasztók kiválasztása, beszerzése. A felület és a burkolóanyagok előkészítése.


A kész felület megtisztítása.

A tégla két széléből lesznek a külső szeletek, amiket a falra felragasztva ugyanolyan felületet kapunk, amilyet az egész téglából falazott falak esetében megszoktunk. Bontot tégla burkolat külső szeletből_2. Az az előnye ennek, hogy ezzel a módszerrel ott is létrehozhatunk mediterrán, vagy rusztikus stílust, ahol eredetileg . A hagyományos falburkoló tégla illetve a kőburkolat kiválasztásakor fel kel készülnünk a súlyos kövek házhoz szállítására, valamint találnunk kell egy burkolót, aki a nehéz lapokat is.


Falburkolatok díszburkolatok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Termékeinket viszonteladókon keresztül értékesítjük. A honlapon megtalálhatóak értékesítési pontjaink.


A burkolat kültérben és beltérben is felhasználható. Ajánljuk, hogy fugával rakják a falfelületre! Fuga nélküli burkolás esetén vwgyék gfigyelembe, hogy egy doboz kb 7-mfelületet fog bevedni. Beltéri felhasználáskor igazi loft jelleg alakítható ki.


A különböző színkódú termékeket is változó arányban össze lehet . Ft-tól elérhető burkolatok! NETTÓ árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák! Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a téglaburkolat mszámítása cm- es fugával történik, tehát az így számított burkolat nagyméretű műemléktégla esetén 1m= db. Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége.


Tégla - és kő szeletelésével, roppantásával, felületkezelésével, impregnálásával és egyedi díszburkolatok gyártásával foglalkozom.

Kőműves szakmát tanultam, kezdetben egy nagy építőipari vállalatnál dolgoztam, majd kisiparosnál folytattam. Ehhez az eredeti szakmámhoz kisebb-nagyobb megszakításokkal visszatértem. FALBURKOLÓ ELEM CÍMERES TÉGLA PIROS. Rusztikus, Mediterrán hatású teljesen egyedi burkolatok alakíthatók ki kül- és beltérben egyaránt. Szeletelt tégla díszburkolat , Pest Megyében.


Megtekinthető és átvehető Szigetszentmiklóson. A Fabrostone Rustica kézzel formázott tégla , mely mindig szép, és esztétikus hatást kelt, kifejezve a tulajdonos hagyomány iránti vonzódását. A manufakturális előállításból eredően minden elkészített tégla különböző, ezért a Fabrostone Rustica külső megjelenésében teljesen megegyezik a hagyományos téglával , melynek .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések