Parketta csiszolás székesfehérvár

Szalagparketta lerakása, m , 1. Bambuszparketta lerakása, m , 2. Régi parketta visszarakása kompletten ( Szegélyléc kivételével), m , ragasztók, lakkok kb. A réseket csak átrakással lehet hatékonyan megszüntetni. A régi technológia is használhazó: A finomabb csiszoláskor keletkezett fűrészport összekeverjük lakkal majd azt kentjük a résekbe, majd száradás után kell lakkoztni az egészet.


Nadapi ökoház vinyl padló burkolat készítés.

Mór,Bányász u lakóház: padlófelújítás és lamináltpadlózás. Ercsi, Musashi Hungary Kft . További oldalaink parketta . Minden fajta parketta lerakás, parketta csiszolás ,parketta javítás, illetve a parketta lakkozását, és bármilyen parkettanyikorgás megszüntetése is teljesen nyugodtan rám bízhatják! Lakásfelújítás közben vagyok, de sajnos jópár kollégával együtt kicsit kezdek elszegényedni, s elborzadva tapasztaltam mi pénzt elkérnek mesterek parkettacsiszolás , gyanánt, s megfogalmazodott bennem, értelmes ember révén talán én is meg tudnám csinálne ezt a munkát csak egyszer kéne hogy . Fõ profilunk melegpadlóburkolatok (parketta, műpadló, szõnyegpadló, lamináltpadló, és ipari padlóburkolatok)készítése,felújítása.


Filozófiánk alapköveit képezi a minőség és a precíz munkavégzés, amelyet ellenőrzött, I. A tartalom megtekintése előtt kérjük segítse oldalunkat. Lamináltpadlók kivitelezése.

SZÉPHŐ Tanács urat a honlapján keresztül találtam meg. A megbeszéltek szerint korektül szépen meg csinálta a nagytermet. Ajánlani tudom mindenkinek. Az üzem elindításától kezdve fokozott követelményeket állítottunk termékeink minőségével szemben, hogy a hazai értékesítés mellett az exportpiacokat is el tudjuk látni. Hartl István vagyok, több tíz éves szakmai gyakorlattal rendelkező parkettás burkoló és parkettarestauráló vállalkozó.


Tevékenységi köreinkbe egyaránt beletartozik a renoválás, a restaurálás, a csiszolás , a festés, a lakkozás. Vállalunk továbbá hideg- és melegburkolói munkákat, . Vállalok mindenfajta melegburkoló munkát, minőségi kivitelezéssel: parketta csiszolás , olajozás, lakkozás oldószeres és vízbázisú környezetbarát, egészségre nem ártalmas lakkal. Hagyományos csaphornyos - tölgy . Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


Székesfehérvár Budai út 292. Vásároljon Ön is padlót, parkettát akciós árakon! Parkettadiszkont Sárvár. Ebben a szaknévsorban több szempont szerint kereshet parkettásokat, majd rögtön árajánlatot is kérhet tőlük.


Kábelcsatornás szegélyléc - Rejtse el vezetékeit könnyedén a SALAG NG parketta. Széles termékválasztékunkból mindenki megtalálja az otthonába illő parkettát. Legyen szó akár kültérről, vagy beltérről.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések