Páraelszívó beépítési útmutató

Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el ezt a Szerelési és használati útmutatót. Mindenek előtt a biztonságra vonatkozó fejezetben leírtakat tartsa szem előtt. Az útmutatót gondosan őrizze meg, hogy bármikor kéznél legyen, ha adott esetben szüksége lesz rá. Ha a készüléket eladja, vagy elajándékozza, akkor ezt az útmutatót.


Egy konyhai elszívó berendezés beépítése , beszerelése nem annyira egyszerű mutatvány, mint amennyire egyszerűnek látszik. Gondoljunk csak bele, a legegyszerűbb elszívó is minimum 8-kilogramm súlyú, amit elég fárasztó felfogni a konyhabútorhoz szerelés közben.

A konyhai elszívó legalacsonyabb része és a főzőberendezésen kialakított edényfelület. Az üzembe helyezés előtt ellenőrizze a főzőlap használati útmutatójában feltüntetett távolságokat is. Megjegyzés a beépítéshez és a használathoz: A szagelszívó beépítése és használata előtt. MOTOR SZIGETELÉSI OSZTÁLY.


H1M-GA davoline_slider060. Használati- és szerelési utasítás. Ezzel megóvja önmagát és elkerüli a készülék károsodását. Ez a használati útmutató többféle, hasonló készülékre vonatkozik, ezért olyan funk- ciók leírását is tartalmazhatja,.


A páraelszívót rendszeresen tisztítsa, mert a lerakódott szennyeződés meggyulladhat és tüzet okozhat!

Aktív-szén szűrő beépítési lehetősége. Visszaáramlás gátló elem a . Regisztrálja készülékét. Részletekért kattints ide! ZHP615X Beépítési méretrajz. Electrolux szénszűrő EFF75 . Nem a termék valós súlya!


Kürtős páraelszívó : rugalmasságot ad a konyha tervezéséhez - falra- vagy konyhasziget felé is szerelhető. Nagy teljesítményű teleszkópos páraelszívó , ami praktikusan elrejthető a felső szekrényben. Húzzon egy függőleges vonalat a plafonig, vagy a felső határvonalig és az elszívó beépítési területének a közepéig, ahová majd fel kell szerelni az elszívót. Az elszívó ernyő egy felső levegő kivezető nyílással.


B (2. Ábra) van ellátva a főzési gőzök szabadba vezetéséhez (Légcsatornás változat – a kimenő légcső és a csőrögzítők nincsenek mellékelve). Ha főzési gőzök és pára szabadba vezetése nem lehetséges, akkor az elszívót a szűrős változatban lehet használni, egy aktív . A páraelszívó kiválasztását nem csak a különféle műszaki paraméterek, hanem a beépítés módja is befolyásolja. Ezt mindenkor a helyi adottságok és egyedi szempontok is jelentősen befolyásolják.


A szekrénybe építhető készülék általában a bútor felső elemsorába illesztett elszívó. ARK 7WH PANEL AKR 7NB AKR 7IX PANEL AKR beépítési AKR 7IX AKR 7NB AKR 7WH. Felsőszekrénybe szerelhető, kihúzható páraelszívó ( cm).

Kihúzható elszívó , max. IKEA - UTDRAG, Beépített páraelszívó , ÉV GARANCIA. A garancia feltételeiről bővebben a garanciafüzetben olvashatsz. Fekete, kihúzható elszívó , max.


Minimum beépítési szélesség. Maximum beépítési szélesség. Olcsó kürtős, kihúzható, aktívszenes páraelszívók , rendkívüli szagelszívó, páraelszívó akciók az Árukereső árkereső oldalon. Legyen a páraelszívók szakértője perc alatt!


Hasznos tanácsok a páraelszívó kiválasztásához. Hogyan vásárolja meg konyhájába a legmegfelelőbb páraelszívót ? Az alábbi szempontok elolvasása után semmiképp nem érheti csalódás!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések