Oldalhúzós szúnyogháló

Az egyik legkedveltebb szúnyogháló típus, legfőbbként teraszajtókra és erkélyajtókra ajánljuk. A háló anyagát tekintve időjárásnak ellenálló, sűrű szövésű, szürke színű, műanyag bevonatú, tűzálló, optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyagból készül. Oldalhúzós szúnyogháló. Kiválóan illeszkedik minden ajtó típushoz (műanyag, fa, fém). Szimpla tokos kivitelben készül.


Szerelése kívülről történik.

Választható színek: Szerkezet . A függőleges alumínium . A fentről lehúzható szúnyogháló erkélyajtóra történő szerelése csak abban az esetben javasolt, ha ritkán mennek ki a teraszra, mert kényelmetlen használni és rövidebb lesz a szúnyogháló élettartama. Egyszárnyú ajtóknál az egyoldalas egytokos típust, kétszárnyú ajtóknál a kétoldalas, dupla tokos kivitelt ajánljuk. Az ajtókra szerelt rolós szúnyoghálót vízszintes irányban működtetjük. Tolóajtókon inkább a szúnyogháló tolóajtó vagy a pliszé szúnyogháló használatát javasoljuk.


Teraszajtók nagyobb szélességénél illetve magasságánál a szúnyoghálóajtó rolós megoldásában az úgynevezett duplatokos kivitelt javasoljuk, melynél a nyílászáró mindkét . OLDALHÚZÓS szúnyogháló.

Anyaga: Alumínium tok, lefutó, és záró profil szerkezet, üvegszálas szúnyogháló. Szúnyogháló készítés, szerelés - fix, rolós (lehúzható), oldalhúzós , zsanéros rovarháló, pliszé szúnyogháló , redőnnyel egy tokba szerelt szúnyoghálók. A pliszé szúnyogháló plisszírozott, harmónika szerű, üvegszál szövetű szúnyogháló. Többféle esztétikus szúnyogháló kapható( lehúzhatós rolós, oldalhúzós ), ami megvéd minket a különböző rovarok támadásaitól. Mobil szúnyogháló - klik-klak fehér, barna színben.


Redőnybe szerelhető kombi szett hálózáróval fehér, barna színben. Ebben az esetben a háló kerete az ajtókereten kerül rögzítésre kis rögzítő fülekkel, így . A zárt állapotot ellentétes pólusú mágnescsíkok biztosítják. Rendelhető simpla és kétszárnyú ajtók esetében dupla tokos (kétszárnyú) kivitelben is. Utóbbi változatnál az . Az eddigi tapasztalataink alapján, az egyik legkedveltebb, legelterjedtebb szúnyogháló típus, amit teraszajtókra és erkélyajtókra ajánljuk.


Az Ön kívánsága szerint a szúnyogháló készülhet fix alumínium vagy műanyag kerettel. Ne hagyja, hogy az apró, repülő betolakodókból tovább zavarják nyugalmát . Szúnyoghálók tipusai : fix, rolós ( lehúzható), oldalhúzós , zsanéros, és lehet redőnnyel egy tokba szerelt ( lehúzható). A hálók fényáteresztők és rendkívül tartósak, alumínium keretben.


Egyszárnyú erkélyajtóra tudunk kifelé nyíló ajtós szúnyoghálót , és oldalhúzós rolós szúnyoghálót szerelni. Kétszárnyú ajtóra, ha nincs rajta redőny, akkor.

Az üvegszálas szúnyogháló, egy csinos alumínium tokocskában elhelyezkedő tengelyre tekeredik fel, lehúzáskor pedig egy alsó úgynevezett akasztólécbe záródik. Rolós szúnyogháló tetőablakra. A mobil szúnyogháló ajtóra szerelhető változata az oldalhúzós szúnyogháló is rendelhető! Vízszintes mozgatású szúnyogháló (ajtókra).


Ez a rendszer elsősorban ajtóra ajánlott. Esztétikus kialakítású, mm-es tok. Nyitható szúnyogháló ajtó. Fordított kezelésű szúnyogháló.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések