Olcsó tető

Magának a tetőszéknek kevésbé kell robosztusnak lennie. A zsindelyelemek kisebb felületű tetőknél saját kezűleg is felrakhatók. Szerintem a poliészter hullámlemez (üvegszálerősített) a legolcsóbb.


Trapézlemezből ezen az áron csak nagyon vékonyat kapsz, amin minimális a festék, és egy apró karcolás, sérülés néhány éven belül rozsdásodni fog. A bitumenes hullámlemez -ahogy előttem is írták- egy hulladék.

Egy olcsó tető nem csak az olcsó tetőcseréptől lesz olcsó. A mai piacon fellelhető tetőcserepek jó minőségűek, kis különbségek azért akadnak. Ez lehet az anyagbeli, gyártástechnológiai és felületkezelési különbségek.


A tető akkor lesz olcsó, ha az olcsó tetőcserepen kívűl, jól is van szakkivitelezve a tető. Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken!


Az új tető kialakítása vagyis a tetőcsere költsége nagyon változó.

A tetőcsere ára anyagköltséggel együtt hatezerötszáz és tizenegyezer forint között mozog. A tetőcseréhez amennyiben cseréli a tartószerkezetet, építési engedély szükséges! A fedőanyagok cseréjéhez nem kell . A kerámia tetőcserép legnagyobb gyártója. Teljesen természetes alapanyagból készül, környezetbarát - a „lélegző” tető. A könnyűszerkezetes tetőfedés kevesebb alátámasztást igényel (súlya a hagyományos cserepek egytizede), így a fedélszék anyagszükséglete is kisebb, olcsóbb.


Tető fajták nyeregtető kontytető sátortető mediterrán tető zsindelytető olcsó tető akciós tető. A nádat tűzveszélyessége miatt mostanában kevésbé használják, mindenestre villámhárítóval mindenképp ajánlott védeni a náddal fedett tetőt. Főleg nagyobb tavaink környékén, a népi építészeten alapuló stílusú házakon használják tetőfedésre, előnye, hogy olcsó , könnyű, és jó a hőszigetelése.


Tíz évvel ezelőtt még csak a külföldi hírekből szembesültek a magyarok azzal, hogy milyen pusztításra képes a hirtelen feltámadó, lakott településre lecsapó nagy erejű vihar, amivel érkezik a tetőt letaroló szél, és az utcákon hömpölygő árvíz. Ma már az extrém időjárási viszonyok idehaza sem ismeretlenek . Péter egyéni vállalkozó vagyok. Tetőfedő és bádogos munkák kivitelezésével foglalkozom.


Munkáim túlnyomó részét családi házak, melléképületek és teraszok. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - hullámlemez. Jóval olcsóbb a ma ismert bármely eljárásnál, kérje ingyenes helyszíni árajánlatunkat!

Másodosztályú azaz rövid táblahoss. Kis költséggel, gyorsan és „tiszta” munkával felújítható a tető. Beton, fém vagy zöld tető ? A tetőválasztás nem csak a ház megjelenését befolyásolja.


Hanem a fűtési számlát is. A sötét tetők nyáron emelik a házban a hőmérsékletet, míg a világosabb színű tetők visszaverik a forróságot. Alternatív tetőmegoldások, tető tí.


Elon Musk, a Tesla vezére elképesztő dolgokat vitt véghez az elmúlt években.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések