Mcs 2 csatorna ár

Elektro Profi Kereskedelmi Kft. Budapest, Albertirsai út 3. Adatkezelési szabályzat. Hozzáadás a kedvencekhez. Fali csatorna széles választéka azonnal raktárról.


Segítségre van szüksége a választásban?

Forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz - Haluxvill Kft. Webáruházunkban minden(!) terméket kedvezménnyel vásárolhat meg. A feltüntetett árak tartalmazzák a kedvezményeket.


A vásárláshoz nem szükséges regisztrálni, amennyiben így szeretne vásárolni, tegye a kosárba a kívánt termékeket, . Ez idő alatt leadott webes rendeléseiket január -tól dolgozzuk fel. MCScsatorna , műanyag kábelcsatorna. Kis és Nagykereskedés és Webáruház.


Vásároljon olcsón, gyorsan készletről, szakértőktől!

Vásárlás: Kábelcsatorna árak , eladó Kábelcsatornák. Akciós Kábelcsatorna ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Kábelcsatorna termékek, Kábelcsatorna márkák.


Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Csomagolási egység: fm. Katalógus oldal: Magasság: mm. Minőségi tanúsítvány: Súly: 2g. Megjegyzés: Az egységár fm-re értendő!


Ezt a terméket nem vágjuk ezért a minimális rendelési egység . Termékadatlap letöltése PDF formátumban. Részletes műszaki specifikáció . Ajánlott bruttó végfelh. Megjelenítve 23-től -ig (Összesen 1termék). Bruttó ár : 26Ft . A műanyag csatornák ideális megoldást kínálnak a már meglévő vezetékhálózat bővítésére, legyen szó irodáról, üzlethelyiségről vagy lakásról. MCS 25xvezetékcsatorna.


A fehér PVC anyagból készült kábelcsatornák bármilyen felületen könnyen rögzíthetőek, gyorsan telepíthetőek.

MCSE műanyag kábel csatorna 25x50mm 2m szál 24m köt. Hobbi célra vásároltam a kábelcsatornát. A célomnak tökéletesen megfelel. Az ár 1m-re vonatkozik! Villamossági Szaküzlet.


A feltűntetett ár m-re vonatkozik, és 2m-es hosszban kapható! A termék csak személyesen vehető át,kiszállítása nem lehetséges!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések