Fiat árak

Lapozzon bele a katalógusba! Válogasson a modelljeink közül! Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill.


V Lounge Készleten lévő!

ABS (blokkolásgátló), ASR (kipörgésgátló), AUX csatlakozó, bluetooth-os kihangosító, ESP ( menetstabilizátor), érintőkijelző, függönylégzsák, guminyomás-ellenőrző rendszer, hátsó fejtámlák, indításgátló (immobiliser), ISOFIX rendszer, kikapcsolható légzsák, . A három felszereltségi szint és az 6. Az AAA AUTO által eladásra kínált konkrét gépjárművek felszereltsége, színe, ára eltérhet az itt látottaktól. Az autó-adatbázis frissítése legalább . Menő külsővel, tágas, kényelmes belsővel és jól csengő névvel tarolhat a FIAT titkos fegyvere, a Tipo. A használtautó rovatban új és használt autó kereskedések és tulajdonosok hirdetési között böngészhet.


Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nyírtelek. A csomagtartó alapból 2literes, bővíteni üléstolással vagy -hajtással lehet.

A rakodóperem magas, bővítés után a padló lépcsős. Annyi szent, hogy a TwinAir a legizgalmasabb motor a palettán. Amint az látható, a kedvezmény mértéke az ár növekedésével párhuzamosan emelkedik, 200 . ERŐS EGYÉNISÉG Modern, dinamikus forma: a LED-es nappali menetfénytől ( DRL) a krómozott szegmensekkel díszített, hatalmas, vízszintes hűtőrácsig és a motorháztetőtől a tetőn át a hátsó spoilerig futó feszes vonalakig, az ajtós Tipo minden része elegánsan és harmonikusan simul bele az autó teljes szerkezeti . Fiat Panda alkalmi áron! Használt FIAT hirdetések Magyarország területén - csak minősített eladóktól, dokumentált előélettel, az Első Ellenőrzött Használtautó-piactérről.


Bruttó regisztrációs adó. Ha kell, beszereléssel, alacsony áron, garanciával! A listában szereplő vonóhorog árak bruttó árak , és tartalmazzák a postaköltséget is. Nem tartalmazzák a telephelyen történő.


FIAT PUNTO szélvédő és ablak kis és nagykereskedés. A Autoalkatreszonline24. FIAT gépkocsijához mindig magas minőségű alkatrészeket talál, méghozzá a legalacsonyabb árakon. Internetes üzletünk FIAT és egyéb márkájú gépkocsikhoz alkatrészek széles választékát kínálja - féktárcsákat, amortizátorokat, különböző szűrőket és még sok egyebet. Scopri tutti i modelli di furgoni, minibus, camioncini, anche a metano.


A felszereltség változtatásának jogát a gyártó fenntartja.

Az árakat a jelenlegi valutaárfolyamon és hatályos jogszabályok alapján képeztük. Ezek bármelyikének változása az ár módosulását vonhatja maga után. Az Ön márkakereskedôje: (Már csak készletről elérhető) .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések