Fenyő lambéria

Lambéria vásárlása és rendelése az OBI-nál. Csaphornyos deszka mm x. Képtalálatok - fenyő lambéria További képek a következő kifejezésre: fenyő lambéria Sértő képek bejelentése Köszönjük visszajelzését. Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet.


Az általános célú fa lambéria 1mm vastag, beltéri fal- és mennyezetburkolatnak alkalmas, erre a célra a luc fenyő a legjobb választás.

Az általam forgalmazott lambériákkal pont erre törekszehogy te legyél, aki a lambéria elemekkel kialakítsd azt a kinézetet és a hangulatot, ami a te szobáidnak vagy munkahelyednek kell, hogy az egyedi legyen. Cégünk fő profiljába tartozik a hajópadló lambéria kis- és nagykereskedelem. Miben más az ERDÉRT lambéria ? Burkoló elemeken túl nagyobb vevői megrendelés alapján bármilyen egyedi mintájú profil lécet, mindkét. FENYŐ LAMBÉRIA 94M A OSZTÁLY, 15x72mm, 8m.


Sűrű szálú északi borovi fenyőből készült, különböző hosszúságban kapható, „B” minőségű anyag, fózolt, mikrofózolt és softline profillal. Kiváló minőség, nagy felületű felhasználásra is kiválóan alkalmas. Legkedvezőbb ár-érték arányú .

A lambériák anyag leggyakrabban Borovi illetve Luc fenyő. Vastagságuk általában 8mm-től 16mm-ig terjedhet,szélességük pedig 70mm-től 150mm-ig. Jelenleg 390cm-es hosszban is kapható, softline profillal, luc fenyőből. Aktuális raktárkészletről kérjük érdeklődjön telefonon! A lakótérben levő falfelületeket különféle okokból szokás lambériával lefedni.


Elsődlegesen, mert dekoratív felületet ad és eltakarja a mögötte levő fal hibáit. Másodsorban pedig, mert a lambériázott felületeket szinte csak egyszer – vagy soha sem – kell felület-kezelni, és tisztítást is alig igényelnek. Svéd borovi fenyő lambéria x 121mm.


Profilok: trapéz és fozolt. A Borovi fenyő egy egyenes szálú tűlevelű fafaj. Színes gesztjének köszönhető egyedi, erőteljes struktúrája. Ha lambéria vásárlásán gondolkodik, jó helyen jár.


Ingyenes szaktanácsadással és nagy készletekkel várjuk Önt! Továbbá hajópadló, teraszburkolat, gyalult deszka, osb lap, fafestékek más termékek is várják a kedves vásárlót. Megnevezés, Méret, Kép, Nettó ár, Bruttó ár.


Az M3-as mellett, Budapesttől km-re!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések