Auchan kocsibeálló

KOCSIBEÁLLÓ PVC TETŐVEL. A rögzítéshez szükséges fém oszloptartókat a csomag nem tartalmazza, külön rendelhetőek. Ingyenes házhozszállítás!


Házhozszállítási idő: . Termék helye: Hajdúszoboszló. Kocsibeálló , nyári garázs. Számtalan olcsó, új és használt kocsibeálló eladó. Mennyire olcsón találhatsz kocsibeálló -t újként vagy használtan? Nézz szét oldalunkon és megtudhatod!


Egyéb információk: A fém oszloptartók nem tartozékai a csomagnak! Tetőn antracit színű PVC trapézlemez borítással. Az ár az ÁFA-t tartalmazza, egységcsomagban Magyarország területén házhoz szállítva értendő. Szállítási határidő: hét. A kiszállítások lebonyolítására minden esetben részünkről . Kint állsz az utcán az autóddal?


Szeretnéd az időjárástól védeni? Ugatok a gyönyörtől: olyan szellemes, kreatív lehúzással jelentkezett az ismert barkácsáruház, hogy a Tesco, az Auchan és a Cora menedzserei nagy pénzért. A Praktiker katalógusában fából készült kocsibeálló képe mellett ott a figyelmeztetés, hogy a tető nem szériafelszerelés, külön kell megvenni. Dolgozzunk együtt az új, X. Gyömrői úti áruházunkban!


Ragadja meg a lehetőséget, és jelentkezzen a X. Erzsébet utalványa 5Ft-os kupont érhet! AUCHAN akciós termékeit találja az oldalon. LONDON vízáteresztős hintaágy. Kerti pavilon, szaletli és egyéb faépületek. Faépület,kerti pavilon,filagória,szaletli, kocsibeálló ,szerszámtároló,pergola,teraszfedés,garázs a legjobb minőségben, nagyon kedvező áron,rövid határidővel.


A kertben egy fedett kocsibeálló az előkertben kapott helyett,fedett nm-es teraszról lépünk be a házba. Rácsok vannak az ajtón és az ablakokon. Költözés megegyezés szerint,rugalmasan!


Kistarcsa - Kerepes határában, Zsófia-ligeten aszfaltos utcában eladásra kínálunk egy kétszintes, két generációs családi házat. Az ingatlan 9nm-es telken található.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések