Aluminium függönysín

A legdiszkrétebb megjelenésű, professzionális alapanyagokból készült mennyezeti karnisok bármilyen enteriőrben kiválóan megállják helyüket. A mm-es vastagság lehetővé teszi, hogy akár a mennyezetig érő ablakok fölé és felszerelhetőek. Az alumínium sínrendszerek praktikus, alig észrevehető megoldást kínálnak. A hagyományos fém rúdkarnisokhoz képest ezek a sínek még gyorsabban és egyszerűbben, szerszám nélkül is szerelhetőek.


Még a többsoros modellek is jól terhelhetők és hangtalanul használhatók. Rendeljen már ma, és válasszon a karnisok .

Slim Line alu sín méretre gyártva, Az új alu profil magassága mindössze 7mm! Ezért olyan helyre is beszerelhető, ahol másfajta, magasabb alu függönysínek már nem férnének el. Keresztmetszete: 56mm x 7mm. Fehér vagy eloxált színben. Hossza: válassza ki a legördülő sávból a megfelelő mérettartományt, majd a . Gardinia GEfüggönysín , pályás, fehér, 1cm.


Fa, fém karnisok, műanyag sínrendszer és alkatrészek, vitrázs pálcák. Alumínium karnisok – a sokrétűen felhasználható tartószerkezetek.

Ez nem véletlen, hiszen az alumínium karnisoknak nagyon sok előnye van. A sínes karnisok a leggyakrabban használt karnis típus. Ezek a karnisok egyaránt alkalmazhatók a klasszikus és modern anyagokhoz. Modern és klasszikus stílusú lakásokban egyaránt használhatóak. Sínes karnis vásárolásánál fontos szempont, hogy a sínek . Karnis webáruház és bemutatóterem.


Nagy választék, kedvező árak, országos házhoz szállítás, karnis akciók - Budapest, Cinkotai út 51. Alu sín karnis, Slim Line, sínes, mennyezetre, ezüst H. A képek tájékoztató jellegűek! Bruttó ár: Mennyiség: 8. HUF db csökkentés növelés kosárba. Méret: A méret módosításához használja a nyilakat! Bepattintható végzáró a Slim-line alumínium mennyezeti sínekhez.


A végzárók segítségével esztétikusan lefedheti a karnis végeit, illetve meggátolja a függönytartó csipeszek-csúszkák lefutását. A csomag két darab végzáró elemet tartalmaz. Egyedi méretre gyártott karnist keres?


Az Alu-Front típusú kétpályás alumínium mennyezeti sínből van lehetőségegyenes függönysín egyedi méretben történő legyártására.

Ft irány a bolt anrodiszlec. Ahogy Önnek praktikusabb! Termékcsalá Slim-line alumínium függönysín. Függönytartó sorok száma, soros. Megfelelő felszerelés esetén erősek és strapabíróak, így nemcsak fényáteresztő, hanem sötétítő függönyhöz is kiválóak!


Különböző karnis profilok segítségével megoldhatóak az egyenes, íves és szöges ablakok függönyözése is. Webáruházunkban is lehet kapni, . A sínek szerelhetőek oldalfalra, mennyezetre, egyenes és ferde síkokra.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések