Zatik faáruház üllői út

Látogasson el áruházainkba! Nyitvatartás, elérhetőségek. Fő profilunk az asztalos minőségű lombos és borovi fűrészáru, valamint trópusi fakülönlegességek. Az asztalos minőségű fűrészáru mellett az építkezők számára tetőszerkezeti luc fűrészárut is forgalmazunk. Faáruházainkban lap- és lemeztermékek, gyalult termékek, mart díszlécek és kézzel faragott díszelemek, fa félkész . Highlights info row image.


Szolgáltatásaink: Célunk, hogy a magyar asztalosok, belsőépítészek, bútorkészítők és egyéb fával dolgozó, barkácsoló szakemberek számára az igényeiknek megfelelő faipari alapanyagok első számú . Eltávolítás: ,km. A díjátadóról ide kattintva olvashatnak bővebben! Kategória: Barkácsbolt . Elég drága, nem igazán segítőkészek az eladók, az egész hely kellemetlen.


A Zatik Kereskedelmi Kft. A földterületen lévő szerszámos kamrából - amely, ebben az időben irodaként szolgált - kezdték meg a fűrészáru értékesítését. Tekercsek méretei mind különbözőek.


Személyes átvételre van csak lehetőség. A megadott Bruttóár Egy Négyzetméterre Vonatkozik! H-P 8-17-ig Szombat: 8-13-ig. Fa, fűrészáru, Faipar, Nyílászárók, Lapszabászat, Ezermester, barkács bolt, Építőanyag. Martonvásár, Fehérvári u. Cégek a kerületben témában minden!


JELENTŐSEBB VISZONTELADÓK. A mindenkori készletről érdeklődjön az áruház. Budapest, Üllői út 105. Zatik József világbajnoki bronzérmes Megvan az első világbajnoki arany! Ezüstéremmel kezdődött a masters-világbajnokság Nagy.


Partnereink: (PARTNEREINK): A JUDOINFO. Zatik Faáruház Fatelep - Fából mindent egy helyen! Kaposvárról Balatonlelle felé vezető úton az első körforgalomnál ahol az ÖMV és a Kália kertészeti áruház van. Maci Laci Gyorsétkezde.


TG-Építési Szakipari Anyagok . Szóróberendezések: VASALAT-CENTRUM KFT. Minden termékből: VBH BUDAPEST KFT. ZATIK Kereskedelmi Kft.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések