Mediterrán térkövek

Minőségi őszilomb centrum térkő. Kiemelkedő minőségű Hotel térkő. Vegyes méretű szürke térkő. A mediterrán nevű terkő termékcsaládunk igazán sajátos burkolókő a jelenlegi piacon.


Felülete struktúrált, kőmintás. Mediterrán térkő ( 93).

Akciós térkő , viacolor, térkő , járdalap, szegélykő, beton gyeprács közvetlenül a gyártótól Nagykeráron! Dubai mediterrán térkő színes. Minden európai országnak jellegzetes építészeti stílusa van, és ezen belül is megfigyelhető az adott ország jellemző színvilága.


Térkő minőségi osztály: I. Kérjen online árajánlatot. Piros Piros térkövek árai. Homokszín Homokszínű térkő.


Válassza ki az Önnek megfelelő térkövet , kérjen visszahívást!

Több mint 9féle térkövünk, féle lábazati- és falburkolatunk között böngészhet. Tekintse meg egyéb termékeinket és szolgáltatásainkat is! A kvarcösszetétel és a megnyugtató, kellemes színek révén különleges látvány megvalósítására is alkalmas a kertben.


Vagy valamelyik térkő forma tetszik? Bolondul a modern, a mediterrán vagy éppen az antik stílusért? Megálmodott valamit, és azt szeretné látni a kertben? Vagy egyszerűen csak nem akarja tovább restellni kertjét a szomszédok előtt?


Honlapunkon részletesen megtalálja a Semmelrock és Leier térkövek széles választékát. Komfortkő antik téglavörös térkő. Nagy variálhatóságú, egymáshoz igazított méretű elemválaszték, könnyen kezelhető és lerakható. Valódi természetes antik megjelenésű térkő , hiszen természetességet, mediterrán könnyedséget, kényelmet sugároz. Felhasználási területek: teraszok, kerti és . Citytop kombi térburkolat (cm): a szürke, a vörös, az õszilomb és a mediterrán színekben a Citytop térkövek vegyes . Megnevezés, Semmelrock Citytop mediterrán térkő kombi formában.


Méret, 10x2 20x2 20xcm. Leírás, A Semmelrock Citytop mediterrán színösszeállítását különösen kedvelik vásárlóink. Talán Budapest környékén népszerű ez a térkő szín azon vásárlóinknál, akik a .

A Semmelrock Citytop kombi térkő a kvarcösszetétel és a megnyugtató, kellemes színek révén különleges látvány megvalósítására is alkalmas a kertben. A térkövek világában teljesen egyedi megjelenésű Otti Pietra Káró, egy vidám, kellemes burkolat. A kis diagonál kockák több színben rendelhetők, míg a nagyobb lapok általában a mészkő különböző árnyalatában készülnek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések