Hasáb térkő

A Pannónia térkő család legújabb fejlesztése a Somló térkő. Egyszerű formáját három különböző mérete ellensúlyozza: hasáb , kocka és téglaforma változatban is gyártjuk. Ebből a három méretből különleges variációk állíthatók össze, a szürke és kétféle melírozott színösszeállítással még izgalmasabbá téve az összhatást.


A TÉRKŐ esztétikus, látványos, hosszú élettartamú burkolat bejáratokhoz,. Ideális arányiból adódóan sorba, halszálka vagy parketta mintába is rakható. A legoptimálisabb méret és forma.

A HASÁB térkövek illeszkedésének . Kiválóan illeszkedik a modern és a klasszikus stílusú környezetbe egyaránt. Kiváló minőségű térkő , amelyet kerti utak, parkolók, terek burkolására ajánlunk és akik a szögletes vonalvezetést kedvelik. Sokféle színben készítjük és 2:oldalarányának köszönhetően számos lerakási . Használatával kialakítható mintázatok bármilyen környezethez jól illenek. Igyekszünk rendszeres térkő akciókkal fogadni kedves ügyfeleinket gyors ügyintézéssel és magas szakértelemmel.


Főbb térburkolataink: viacolor térkövek, hullám térkő, hasáb térkő , famintás járdalapok, színes és . A kvadrát térkő szabályos hasáb.

Otthonának kültereit szeretné esztétikusan rendezni? Majdnem biztos, hogy a piros és szürke mellett az őszi avar színeiben is kapható Gerecse térkő lesz kérdésére a válasz. Teraszon, gyalogos sétányon, a ház kapujától a bejárati ajtóig vezető méterek kényelmes . Hasáb Térkő 20x10xcm. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat . Termék megnevezés, Színek, Bruttó Listaár, Me.


Kiskunlacháza telephely. Rendeljen Térkövet a transvidia. Egyedi árajnálat, házhoz szállítás Magyarországon belül bárhova! Téglaforma, hasáb és kocka. Anyag szükséglet: igény szerint.


Kombi térkő három méretben, ezért végtelen számú egyedi mintázat alakítható ki. Első a betonoszlop gyártásban év tapasztalatával! A speciális eljárás lénye. A KOPÓRÉTEGGEL ELLÁTOTT GYEPHÉZAGOS TÉRKŐ AZOKRA A TERÜLETEKRE JELENT MEGOLDÁST, AHOL A SZILÁRD BURKOLAT KIALAKÍTÁSA MELLETT A TERMÉSZETES ZÖLD FELÜLET MEGTARTÁSA . Eladó térkő (viacolor) közvetlenül a gyártótól!


Zugló, 110nm hasáb, Saját gyártás, 20xtérkő, Tordas, 180nm hasáb, 20xhasáb térkő.

Kelenvölgy, 170nm hullám, saját gyártású őszilomb, Ér 210nm hasáb saját gyártás, 20xtérkő, Budapest, kert és dryvit, kapcsolódó munkálatok, Pasarét, 105mm hullám, saját gyártás, év gar. A térkövezés tölti ki a csapat .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések