Háló kerítésre

Belátás elleni árnyékoló hálók. Szürke árnyékoló kerítésre, belátásgátló ár Platina szürke árnyékoló korlátra. Meglévő kerítésre rögzíthető háló , mely a kerítésen történő átlátást -al csökkenti.


A raschel háló sokrétűen felhasználható a belátást -al csökkentő árnyékoló háló , díjmentes házhoz szállítással. Alkalmazási terület: 1.

Könnyű felszerelni, vágni és szabni. Tökéletes kiegészítője minden fémkerítésnek. Sun-Life Árnyékoló háló , belátásgátló LI. Szállítási idő: Készletről.


Becsült szállítási idő: 2-munkanap. A már meglévő kerítésre rögzíthető háló , amely a kerítésen történő átlátást nagymértékben csökkenti. A háló az elkerített terek kialakítására alkalmas.

Termékeink dekoratív és tartós megoldást biztosítanak a magánkörnyezet megtartására, vagy árnyékolásra. Rögzítőink segítségével szinte bármilyen kerítésre vagy tám- rendszerre rögzíthetők pár perc alatt. A kerítésre építhető belátástgátló háló tulajdonképpen egy árnyékoló háló. Feladata, hogy a már meglévő kerítésre történő rögzítést követően az átlátást megakadályozása, vagy csökkentése.


A belátástgátló hálók lakóterületek, különböző teraszok, a játszóterek, kertek és telkek, valamint sportpályák és építési területek . Privát területek kialakítása, leválasztás, minőségi átlátásgátlás. A háló sűrű fonata véget minimális a fény és átláthatóság. Az árnyékoló háló színe zöld. Ajánlott aki hosszútávra tervez.


Kertbe történő belátást megnehezítő, dekoratív árnyékoló hálók és ponyvák nagy választékban, országos díjmentes házhozszállítással. Nézz körül a keritesmania. A fizetési mód történhet előre utalással vagy a helyszínen . A tekercs könnyen méretre vágható és telepíthető.


Szeretnék a kerítésre (léc kerítés , közte kihagyásokkal) takarást, hogy az utcáról ne bámuljanak be a sétálók akik nagyon ráérnek. De ennyire átlátni rajta?

Hát így nem éri meg felrakni! Ugyan-úgy belátnak, csak zöldebben! Szóval ilyet felejtsek el?


Keress kérdéseket hasonló témákban: takaró, háló , . Az Ecotex -os belátást gátlást biztosító erős műanyag hálók kedvelt eszközei privát területek, egyéb leválasztások kialakításának. Az Ecotex belátás ellen védő háló könnyű, fonott, jó szakítószilárdságú árnyékoló háló , százalékos átlátás gátló hatással. Teraszra, erkélyre, korlátra és kerítésre ideális.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések