Famintás burkolólap

Konskie Liverpool termékcsalád. Padlólapok mérete: 31×6 15×62. Termékcsalád színei: karamell, beige, barna, szürke, krém. Falicsempék felülete: matt. Gyártási hely: Lengyelország.

Szállítási idő: ~2-nap. Falburkoló és díszburkolat. A legnépszerűbb gyártók termékeit megtalálhatja webáruházunkban! Burkolat webáruház, Zalakeramia, Gammakeramia, Mapei, Murexin webáruház, csempe, padlólap, burkolólap , greslap, csemperagasztó, fugázó, élvédő, laminált parketta.


Ahogy Önnek praktikusabb! Járólapok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Sorozatunkban bemutatjuk a hazai piacon megtalálható famintás járólap választékot.

Sorazat a famintás járólapokról 5. A Ragno gyár, új famintás járólappal örvendeztetett meg bennünket. Az idei újdonságok között, az Eko burkolólap család az árérzékeny vásárló réteget célozza meg. Mivel árérzékeny időszakot élünk, a siker borítékolva.


Terrakotta Csempecentrum - Csempe, padlólap, kültéri és beltéri burkolat, szaniter, zuhanykabin. A színválaszték rendkívül változatos, hiszen maga a gazdag természet adja az ötleteket. Wenge, mahagóni, tölgy, fenyő, gesztenye, mogyoró, teak, bambusz stb-stb. A famintás burkolólap nagy előnye, hogy jellegéből fakadóan a faanyag meleg, természetes, otthonos hatását nyújtja, ugyanakkor sokkal keményebb, . ARCHITECT - TAURUS GRANIT.


Talán a génjeinkben kódolt ősi információ az olyan természetes ösztönök megléte, mint a fa szeretete. Ez leginkább a korszerű, fapadlók és parketták természetes struktúráját élethűen utánzó, kerámia anyagú járólap és csempeburkolatok iránti fokozódó igényben mutatkozik meg. Zalakerámia Canada famintás járólap akciós áron webáruházunkban. Gyors, ingyenes, országos házhoz szállítással.


GRES PORCELÁN FAGYÁLLÓ KOPÁSÁLLÓSÁG: PEI 4. ABITARE SALVAGE IROKO FAMINTÁS PADLÓLAP. A különböző színek megteremtik a napsütésnek vagy a szörnyű időjárásnak kitett faanyagok látványát.

Felhasználása kiterjed mind a lakótérre mind a szabadtérre.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések