Decosa polisztirol ragasztó

Diszperziós alapu habragasztó. Akciós volt, mindössze 899. Uploaded with ImageShack.


Még sosem dolgoztam ilyennel, . STYROPOR ragasztó polisztirol menyezeti burkolólapok és szegélylécek ragasztására.

Beltérben használatos polisztirol díszlécek, polisztirol rozetták és polisztirol hőszigetelő tapéták felragasztására alkalmas. Használata műanyag fogazott spatulával a falra vagy a ragasztandó termékre felhordjuk a megfelelő mennyiségű ragasztót. A polisztirol termékeket . A javasolt Decosa - ragasztót fogasspachtlival kenjük fel a lapok hátsó oldalára és nyomjuk fel a mennyezetre. A profil hátoldalára vékony rétegben felvisszük az ajánlott Decosa ragasztót.


Saarpor Hungária Kft honlapján! A hazai építészetben sokak által már ismert és egyre inkább kedvelt polisztirolból és poliuretánból készült DECOSA mennyezetburkoló lapok, díszlécek és rozetták, az energiatakarékosságra épülő, szigetelésére szolgáló CLIMAPOR szigetelőtapéták, . Fa-, nút-, parafa- és parkettaragasztó.

Szőnyeg- és PVC- padló ragasztó. Tapétaragasztó és segédanyag. Díszléc és polisztirol ragasztó. Kétkomponensű ragasztó. Háztartási és pillanatragasztó . Ki ne szeretne olcsóbban építkezni, vagy lakást felújítani?


Nézze meg ajánlatainkat, kínálatunkat és nagyobb tétel vagy darabszám esetén kérjen kötelezettségtől mentes ajánlatokat. A TÜZÉPshop személyre szabott ajánlatot, segítséget kínál és ezzel Ön a lehető legjobban jár. Ezenkívül adunk még alkalmazható . Tégla, cserép, szigetelő anyag, festék és barkács szerszám kínálat. Decosa polisztírol és poliuretán dekorációs elemek. Vettem fehér hungarocellt a plafonra, de ami ragasztót adtak hozzá azzal nem ragad fel, próbáltam szőnyeg ragasztóval , úgy sem sikerült.


Ragasztásánál oldószermentes DECOSA univerzális ragasztót használjunk. A DECOSA díszlécekből széles választék található a barkácsáruházakban. Polisztirol díszlécekkel dekorálhatjuk, szépíthetjük otthonunkat.


Használata nedvszívó felületen lehetséges, melynek továbbá száraznak, portalannak és tisztának kell lennie.

A feltüntetett árak kizárólak online megrendelés esetén érvényesek. A gipszhatású, polisztirolból készült modern stukkódísz kiválóan igazodik a különféle stílusú épületekhez, továbbá a díszléc finom, egyben dekoratív átmenetet biztosít a mennyezet és a fal között. Felragasztása, festése könnyedén megoldható ol.


Tisztítsuk meg a rozetta hátoldalát és kenjük be vékonyan a javasolt Decosa - ragasztóval. Tegyük fel a rozettát a kívánt helyre és tartsuk ott, míg a ragasztó meg nem szárad. Az esetleg túlfutott ragasztót azonnal töröljük le nedves szivaccsal. FELRAKÁSI ÚTMUTATÓ KÜLTÉRI LÉCEKHEZ 1. Az alap legyen száraz, olaj, zsír, por, sókivirágzás mentes.


Csak stabil, pormentes, száraz alapfelületre ragaszthatunk kültéri profilokat. A felragasztáshoz zsákos polisztirol ragasztó szükséges, a ragasztó felhordásához: fogazott glettelő, spakli, a méretre szabáshoz .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések