Ablak toktoldó

Ablakunkhoz érdemes toktoldót használni számos esetben. Két példa, amikor nagyon égető az ügy. A műanyag ablak toktoldóját számos esetben használjuk, redőny előkészítéshez vagy szigetelés ablaktokra történő befordulásához. Kérjük érdeklődjön, hogy az ablakprofiljához megfelelő toldót forgalmazzuk-e!


Hatalmas raktárkészletből vásárolhat műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat, beltéri ajtókat és redőnyöket.

Nálunk minden azonnal történik. Toktoldó mm-es profilhoz. Fehér 70mm-es univerzális toktoldók (Aluplast, Wintech). RAKTÁRRÓL DUNAKESZI BUDAÖRS. ALUPLAST és WINTECH nyílászárókhoz.


Méretre vágva, helyszínen megvárható. Hőszigetelő értéke egyezik az ablak értékével. Redőny előkészítéshez ajánljuk.

Nagyon fontos, hogy a megvásárolt nyílászáróhoz megfelelő, jó minőségű kiegészítőt válasszunk. Az esztétika mellett, az időjárás viszontagságainak való ellenálló képesség is lényeges. Egy minőségi párkány, takaróléc vagy toktoldó jelentősen hozzájárul a műanyag nyílászáró hang- és hőszigeteléséhez . A profil anyagából készül és közvetlenül csatlakoztatható a tokra. Lehetővé teszi a külső és belső nyílásméret-különbségek áthidalását, illetve az ablak vagy erkélyajtó szerkezet tetejére szerelve a redőny fogadására, felszerelésére készíthetjük elő . A különféle méretű redőnyök felszerelésekor úgynevezett toktoldókat használunk.


A redőnyök előkészítése során nagyon hasznos szerephez jutnak a toktoldók. Milyen munkafolyamatok követelhetik meg a toktoldók használatát? Egyértelműen szinte mindenféle munka, amelyeknél a cél, az ablakok toldása.


Folyamatosan raktáron tartott toktoldó típusok: mm vastag profilhoz cm- es fehér, merevítés nélküli toktoldó - csak bruttó 3. Az oldalt készítette: B28. Kínál Műanyag ablak toktoldó 80mEladó műanyag ablakhoz gyári Ovlo toktoldó. Milyen magas a redőnytok, tehát milyen magas műanyag betoldás lenne szükséges az ablak fölött (redőnytok mögött)? A toktoldók újak, beépítve nem v. Ha a redőnytok mögött elég a műanyag betoldás, akkor az ablakok annyival kisebbek lehetnek, ugye?


Igen, megoldható, hogy az ablakokat toktoldó profillal magasítsuk.

Az ablakok tervezésekor a redőnytok részére ajánlatos egy tíz centiméteres úgynevezett toktoldót tervezni az ablak tetejére. Ezzel biztosítjuk a helyet a tok részére. A passzívház szintű rétegű nyílászárók purenit toktoldón ülnek.


A nyílászárók beépítésénél alkalmazták a szélzáró tömítő szalagokat. Az ablakok cseréjéhez néha szükség van toktoldó alkalmazásához, Esetenként az ablak tokját szélesíteni kell - pld.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések