Vágott kő ár

Vásároljon most meseszép térburkoló kő kínálatunkból, ajánlatunk 10. Vágott travertini kő fél áron építkezésből megmaradt, 1. Szabálytalan hasított kő , andezit, kvarcit, gneisz, mészkő, tufa kőből. Azt mondják, hogy az egyik legcsodálatosabb kőburkolat a szabálytalan hasított kő.


Könnyen telepíthető és széles választékban áll. Amennyiben a termékek képe alatt nem lát árat , az a gyakran változó EURO-FT árfolyam miatt van.

Felületi megmunkálás szerint a vágott kőburkolat lehet: csiszolt, kefélt, stokkolt, homokfújt, antikolt, amely más és más hatást eredményez egyazon kőtípus esetén is. Az oldalon található valamennyi beltéri vágott kő lap fagyálló, csúszásálló és kopásálló kőburkolat. Termék színe: barnás-sárga. Lábazatok,kerítések,járdák,teraszok burkolására kívállóan alkalmas fagyálló burkolókő.


A Keros Magma kollekció a legmodernebb technológiai eljárással, a valódi kő felületeket tökéletesen imitáló mázréteggel készül. Használjuk akár beltérben, akár kültéren homlokzat burkolásakor, a természetes, de ugyanakkor karakteres megjelenés garantált. Falburkoló, Keros BG Minut. Szállítási díjak megbeszélés szerint.


Acélszürke gneisz - szabályosra vágott.

Kívánságlistára Összehasonlítás . A hasított terméskő padló- és falburkolatként is divatos lakberendezési megoldás. Otthonában is jól mutatna? Keszthelyi kő , mediterrán terméskő, keszthelyi rusztikus kő , keszthelyi terméskövek.


A Solnhofeni mészkövet jellemzően a természetes felületi karakterisztika jellemzi. A kő hasított, érdes felületén éppen úgy megtalálhatóak a nemszerves üledék elemek, mintpéldául a vas és a mangán, valamint az egykor volt szerves élet fosszilis (régi őskori növény, vagy apró állatok) maradványai is gazdagítják. KESZTHELYI, KARMACSI tipegőkövek. Az aktuális készletről érdeklődjön telefonon vagy személyesen. A hazai terméskövek több évszázada bizonyítják, hogy ellenállnak az itteni időjárásnak és időtállók.


Bármilyen divatirányzat is jön, ezekből a kövekből a mai napig esztétikus munka készül. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár.


Foglalja le és vegye át! Tovább a megrendeléshez! Segédanyag: Flex csemperagasztó.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések