Üveg tükör

Ezúton szeretnénk felhívni minden régi és új ügyfelünk figyelmét, cégünk megnyitotta új bemutatótermét . Akciók, üveg és tükör árak honlapunkon. Lakásunknak nem csak funkcionális kiegészítője lehet a tükör , hanem megjelenésében eleganciát, letisztult formavilágot, nyitottságot ad megjelenésében. Az standard fürdőszobai tükörtől kezde az egyedi igényeknek is eleget téve készítjük el a megrendelt tükröket. A tükör jó fényvisszaverő .

Biztosításra, Üvegbútor, Tükör készítés, Akvárium készítés, Speciális üveg , Polikarbonát falak, Üvegpult, Képkeret. Az üveg egy igen nehezen alakítható anyag, de modern világunk és a technológia megengedi, hogy változtassunk a formáján, egyedivé, elegánssá téve azt. Az üvegek és tükrök méretre vágása az egyik legegyszerűbb eljárás, amit az erre megfelelő speciális üvegvágó . Kérjen ingyenes árajánlatot üzenetben vagy látogasson el bemutatótermünkbe és mi segítünk a tervezéstől a megvalósításig.


Mátrai Üveg - Tükör kft, Pilisvörösvár. Edzett üvegek, korlátok, üvegajtók,. Lehetőség van egyedi méretre készített zuhanykabin készítésére, sarokkabin, fix vízzáró üveg , zuhanykabin ajtó, vagy kádparaván készítésére.

A mai tükrök is ezzel a technikával készülnek. Alumíniumbevonatot is alkalmaznak. A fémréteget hátulról lakkbevonat védi.


Az optikai tükrökön ezzel szemben a tükröző fémréteget nem rejtik üveg mögé, hanem nyíltan viszik fel a hordozóanyagra. Ezáltal az átlátszóság már nem követelmény a hordozóanyag számára, ezért . A lakosság és a vállalkozások számára széles tevékenységi körünkkel igyekszünk eleget tenni az igényeknek. Cégünk, az ALBA- ÜVEG KFT. Egyedi méreteket és formákat is készítünk üvegből és tükörből. Az egyszerű üvegtörés javításától a . Előfordul, hogy valamilyen figyelmetlenség, baleset, betörés, vagy vihar következtében betörik az ablaküveg, eltörik a korlátban az üveg , becsapódik az ajtó és eltörik a szobaajtóban lévő üveg , a gyerekek berúgják az ablakot labdával, vagy leesik egy tükör , elejtünk egy keretezett képet vagy a üveg asztallapjára ejtünk . Mallász Üveg - Tükör -Képkeret.


VEDD BIRTOKBA, TÖLTSD KI INGYENES BEMUTATKOZÓ LAPODAT, FRISSÍTSD ADATAIDAT, TÖLTSD FÖL KÉPEIDET! A tartalom a hirdetés után folytatódik. Betört ablakok, nyílászárók, kirakatok cseréje biztosításra is.


Hőszigetelt üveg gyártása, beépítése. Erkély és előtető üveges munka.

Budapest egész területén.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések