Tégla árak szeged

Járólap - Rusztikus járólap - Tégla járólap Országos kiszállítással 7. Polieszter Hullámlemesz, 1. Eladók a képeken látható téglák. Termék megnevezése, Termék ára. Jó minőségű tégla , korrekt árak. A pontos árat az utólagos viták elkerülése érdekében a szállítóval kell egyeztetni! Az itt szereplő árak csak a költségek becslésére szolgálnak.


Az oldal alján kérhet árajánlatot! A Bodrogi Bau barkács webáruház minden vásárlói igénynek próbál megfelelni, nézzen szét nálunk, vásároljon online Ön is! Ajánlott alapozó: Düfa Tiefgrund LF. A feltüntett ár fehér színre vonatkozik, gyárilag színezett . Nem vagyunk a legolcsóbbak a piacon, de ha mégis minket választ, elégedett lesz Bontott tégla.


Ahogy Önnek praktikusabb! Nézze meg akciós Ytong tégla kínálatunkat! A lentebb felsorolt Ytong tégla árak a gyártó által meghatározott minimális hirdetési árak. Az Ytong téglák alakíthatósága könnyű, amely lehetővé teszi, hogy ne csak derékszögű, de íves falakat is könnyen és hőhídmentesen elkészíthetünk. A hirdető: Tulajdonos hirdetése.


A tégla falazatú ingatlan, Újszeged kedvelt részén helyezkedik el. Folyamatosan frissülő ingatlan hirdetéseinkben könnyedén rátalálhat álmai otthonára. Belvárosi Feeling, a Város Közepén! Lechner Ödön tervei alapján épült, neoreneszánsz, mûemlék palotában 1négyzetméteres szobás emeleti, nagypolgári lakás Bérleti Joga ELADÓ! A lakás felújításon esett át, így egy minden ízében igényes lakás várja vevõjétA napfényes, erkélyes lakás az . Az elõszoba helyett egy légtérben alakítottak ki konyhát, innen nyílnak külön bejárással a szobák és a fürdõszoba.


A legtöbb ingatlan egy helyen. Keresse meg nálunk leendő otthonát, szegedi eladó tégla és panel lakások jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Válasszon az ország legszélesebb ingatlanközvetítői kínálatából! Főbb jellemzők: Lakótér területe: m2Építési mód: téglaAlacsony rezsi költségKiváló.


Korához képest jó állapotú, korszerűsítést igényel - elektromos vezetékek, nyílászárók, gépészet. Dél-keleti fekvésű, világos. Szegeden , a József Attila sugárúton, 2. Az előszobából nyílik egy tágas konyha, fürdő, . TLAGOS ÁLLAPOTÚ LAKÁS EGYETEMEK KÖZELÉBEN! A lépcsőház tiszta, kulturált.


Az ingatlan átlagos állapotú vagy igény.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések