Ragno woodcomfort

The collection is produced in glazed porcelain stoneware and comes in colours ( Faggio, Ulivo, Acero and Noce) in size 15xcm. Felülete ellenálló és fényes, mégis meleg és természetes, mindazoknak ideális, akik a praktikusság hívei. A lakás minden helyiségében padlóra és falra egyaránt alkalmazható, ha modern hatást szeretnénk elérni.


A használatnak kevésbé . Származási hely: Olaszország.

Fahatású gres porcelán lap, magas kopásállósággal. Ellenálló felületű, meleg és természetes hatású, ideális mindazoknak, akik a praktikusság hívei. Padlóra és falra egyaránt alkalmazható, a lakás minden . La collezione è realizzata in gres porcellanato smaltato ed è declinata in colori (Faggio, Ulivo, Acero, Noce) nel formato 15xcm.


Fürdőszoba csempék, járólapok, raktárról, vagy rövid szállítási határidővel. Akár ingyenes kiszállítással az egész ország területén. A RAGNO márkát a kiváló minőség, a folyamatos megújulás teszi ismertté és népszerűvé.


Cégnév, VS Fürdőszoba Szalon.

Házhozszállítás, Bankkártyás fizetés. A megszólalásig hasonlít az igazi fára. Egy doboz mlapot tartalmaz. Dobozokat sajnos nem tudunk bontani. Az innovatív technológia és a design tökéletes egyensúlya ez fahatású porcelánlapokból álló kollekció.


Négy eltérő nyersfa árnyalatában kapható, 15× cm-es méretben. Mivel az igazi fa tökéletes hasonmása, de tulajdonságait tekintve sokkal praktikusabb, így ideális választás fürdőszobába és konyhába egyaránt, . Material, Porcelain stoneware. Pallet weight (kg), 8898.


Box weight (kg), 148. Alkalmazási terület: beltér, kültér. Felhasználási terület: padló. Mondja el erről a véleményét! Bemutatóterenem kiállított. Woodcomfort de Ragno es ideal para la colocación como pavimento y .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések