Nikecell 10 cm

Polisztirol hőszigetelő lap 10cm eps 80. A polisztirol hőszigetelő lap könnyű beépíthetősége révén igen magas hőszigetelő értékkel rendelkezik. EPS 80-as 10cm -es lemez.


Acropol zsákos vakolat (fehér). Terra mm vödrös díszvakolat.

Texturato mm vödrös vakolat. Hőszigetelő alaprendszer akció. Igen nagy mértékű fűtési és hűtési energia takarítható meg vele. Ajánlott a 10cm hőszigetelés vastagság.


Homlokzati polisztirol. Kiváló hőszigetelő tulajdonság, olcsó ár,gyors kiszolgálás. Hasonlítsa össze az árakat!

Jobb hőszigetelő képességű falazatoknál ez az arány alacsonyabb, pl. Porotherm 38-as téglafal szigetelő képességén „már csak” . Nem terhelhető hőszigetelő lemez. Födémben, padlókban párnafák és szarufák közötti vagy födém alsó síkján burkolva és dilatációkban történő alkalmazásra. Anyagjelölés: kék csík.


Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárolhatja meg . Nyomófeszültség: CS( )≥ kPa. Hajlítószilárdság: BS1≥ 1kPa. Méretállandóság adott hőmérsékletű és páratartalmú térben: DS(7-)≤.


A szigetelés árának csak kis része a hungarocell ára, a teljes költségnek csak kb -a. Ha ennek a felét megspórolo akkor a teljes költség -át takarítottad meg. Viszont a hőszigetelésed sokkal rosszabb lesz. Azaz a fűtésen jóval kevesebbet tudsz spórolni.


Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy az egész hőszigetelő lemez bálát nem áll módunkban megbontani így az Ön által kiszámított mennyiséget ajánlott felfelé kerekíteni az esetleges. Ft irány a bolt szinvarazs. Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nyíregyháza.

Tehát nyáron elkerülhetetlen a gépi hűtés. Hőátbocsátási értékek: Néhány falszerkezet. Extrudáló-habosító eljárással készült kemény zártcellás anyagszerkezetű polisztirolhab. Kültéri feliratok, díszlécek ideális alapanyaga.


Az EPS-el ellentétben tömböt nem lehet gyártani XPS extrudált polisztirol keményhabból csak táblát . Lépésálló, terhelhető hőszigetelő lemez. Vízszigeteléssel védetten talajjal érintkező helyeken, födémekben, padlókban normál terhelhetőséggel, egyenes rétegrendű nem járható lapostetőkben történő alkalmazásra.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések