Külső falburkolatok burkoló lapokból

CORTONA KÜL- ÉS BELTÉRI FALBURKOLÓ 39X13X2-4CM. HOMLOKZATBURKOLÓ GOBI 245X65X5MM FAGYÁLLÓ. Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége.


Az Otti lapokhoz speciális ragasztók, fugázók, és felületkezelők kaphatók a kereskedelemben, és az Otti cég boltOtti, illetve Burkolópont szaküzleteiben! Ha ezeket a burkolatokat szeretnénk .

Fagyálló, UV-stabil, időjárásálló külső téri falburkoló lapok. Célunk, hogy gazdag termékválasztékunkkal és megfizethető árainkkal minél szélesebb vevőkört tudjunk kielégíteni. Az általunk gyártott falburkolatok és térburkolatok alkalmasak kerítések, külső és belső falak, lábazatok, kémények, kertek, járdák, lépcsők, teraszok, stb. A STEINBAU díszburkolatok jellemzői:. Hajlékony: a falburkoló lapok mindegyike kevés hő hatására felpuhul , így az íves felületekre könnyen ráhajtható, illeszthető.


Kézi vetésű burkolatok. Klinker kültéri padlólapok. Tartós, csúszásmentes mázatlan fagyálló kültéri padlóburkoló lapok , lépcsőelemek, teraszszegélyek, lábazati elemek.

A Fundermax Exterior olyan, kiváló minőségű építőipari termék, amely nagyméretű lap formájában speciálisan tartós balkon- és homlokzatburkolatként alkalmazható. Festés, Tapétázás, Csempe. Miért amerikai típusú műanyag falburkoló ? Műanyag falburkoló Unidecor királykőris.


Multiprofil műanyag falburkoló segítségével könnyedén felújíthatja otthona külső és belső falait anélkül, hogy szakembert kellene hívnia. A falburkoló panelben a kődarabok egymástól eltérő szinei biztosítják egy burkolat felület homogén hatását. Rusztikus megjelenésű burkolat , kifejezetten kültéri hatású. Elsősorban lábazat-, homlokzat- és kerítésburkolatként váltak népszerűvé, kiegészítve a kertekben megjelenő kőből készült virágtartókat, szökőkutakat és szobrokat. Megteremtették ezzel a külső és a belső terek egységét.


Falburkoló lapok kül- és beltérre aladók, 1. Delap falburkoló burkolat lapok általános jellemzőit mutatjuk be! A DELAP lap egy falburkoló burkolat struktúra kül - és beltéri falfelületekre, amely márvány és természetes színes kőzetek őrleményéből készül műgyanta alapon egy különleges technológiai . Az égetett kerámia anyagú falburkolatok évezredek óta ismertek, amit a reánk hagyott építészeti örökség is tanúsít. Az épületek, fürdők és egyszerűbb.


A kőagyag burkolólapok kedvező tulajdonságaik és fagyállóságuk miatt, külső és belső falak burkolásához egyaránt használhatók. Alkalmasak szabadtéri uszodák . Pátra falburkolat, díszburkoló.

Kültéri és beltéri épületburkoló , házilag feltehető díszburkoló lapok , varázslatos árnyalatokban, színekben, címeres tégla, dísztégla utánzatok, kőhatású falburkolók óriási választékban!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések