Csiszolópapír ár

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Hasonlítsa össze az árakat! Rendezési mód: Ár szerint . A csiszoló anyagok szerkezeti . Gépipari csiszolóvászon tekercs, mely elsődlegesen gépi használatra alkalmazható.


Tökéletesen alkalmas széles végtelenített szalagok készítésére főleg fémipari munkákra.

Konkrét szalagméret-igény esetén bármely méretet 1-héten belül legyártatunk a kívánt szemcseméretben. Az ár folyóméterben értendő ! Termekválaszték Lakáskultúra. Csiszolóvászon , papír, szalag, korong.


A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár.


KÉZI CSISZOLÓPAPÍR FÁHOZ G120.

Termékelégedettség: Kézi csiszolópapír fához, G12 2x 2mm. Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárolhatja meg. Kifutó termék, csak a készlet erejéig kapható.


A készletek áruházanként eltérőek lehetnek. Leírás: Szemcseméret: 100. KosárbaListáhozÖsszehasonlításMegjegyzem. A fenti árak az áfa-t nem tartalmazzák!


Forradalmian új gyártástechnológiával készült csiszolóanyag. Ez az innovatív új technológia, valamint a különleges csiszolószemcsék nagyon magas . Tépőzáras korong FINISHline. Ne habozzon, hanem ha szeretne minőségi munkát végezni, akkor töltse meg nálunk a kosarát, hiszen mi ár -érték arány tekintetében remek . Kiváló csiszolóerejú korundpapír.


Mikor egy szemcse letörik, a helyén egy újabb éles szemcse keletkezik. Cikkszám, Egység, Ár , Mennyiség. Raktáron Listaár: 748Ft. Bruttó AKCIÓS ár : 6Ft. Nettó akciós ár : 3Ft.


Csapos lamellás csiszoló.

Szállítás: Csak csomagolási egységekben!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések