Rigips katalógus

Magába foglalja mind a hangszigetelés (léghang és lépéshang), mind a hangelnyelés területét, azaz az egyes terek közötti zajterjedés minimalizálása mellett feladata az adott tér zajszintjének szabályozása. Tervezéskor a legfontosabb szempont, hogy a szerelt szerkezet hogyan kapcsolódik az épület más szerkezeteihez. RB normál gipszkarton építôlemezek.


Letölthető katalógusok. Magyar Termék Nagydíjat. Rigips Blue acoustic gipszkarton.

Az anyag kiválasztásától és megvásárlásától kezdve a szerelésen keresztül a felület végsô kialakításáig. RIGIPS ÁRLISTÁK, KATALÓGUSOK. Gipszek Gipszkarton kiegészítők. Lakásfelújítás, belsőépítészet - Csináld magad! Kiadványunk egy olyan . Fém vázszer- kezetre szerelt válaszfal egyszeres mm vtg.


RF gipszkarton borítással. Csavarfejek és illesztések glettelve. Super, Vario, Glettmester hézagológipsszel).

Hézagoló anyagok Hézagerősítő szalagok Készre kevert glettek Kézi gipsz vakolatok Kézi glettelő gipszek Gépi gipsz vakolatok és szórható . Barabás termékek Debrecen. Fabro Stone termékek Debrecen. Brukbet termékek Debrecen.


RIGITON AIR – az esztétika, az akusztika és az egészség ötvözete. Sokan időnk akár -át is zárt térben töltjük. Ezekben a terekben a különböző szagok, szennyező anyagok miatt a levegő minősége általában rossz. A különböző intézetek mérési eredményei kimutatták, hogy különösen a hivatalokban és középületekben . Legnagyobb megépíthetô magasság.


CW50-CW1profilokkal. Borítás - MSZ EN 5szerint. A, F, DF, HA, HF építôlemezek. Knauf CW profil, Fixprofil és MW profil. K2szerkezet - külön katalógus tartalmazza.


Atűzvédelmi osztályú önálló tűzállósággal rendelkezô tűzvédelmi membránok: K21 K218. Megjegyzés: - álmennyezeti tér felôl érkezô tűzhatás esetén nóniusz függesztô alkalmazandó.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések