Polikarbonát térelválasztó

Kezdőlap Hogyan használható a polikarbonát? Beltéri és kültéri megoldások! Polikarbonát térelválasztás – egyszerű dizájn, elegáns. Azt szeretném megtudni, hogy valaki készített-e már polikarbonát - vagy ehhez hasonló áttetsző - lapokból belső térelválasztó falat.


Az üvegtéglás megoldást jóval drágábbnak gondolom, ezért érdekelne, hogy ez a polikarbonátos dolog járható út lenne-e?

A PT Plasztik Kft által forgalmazott üregkamrás polikarbonát lemezek többsége a Quinn Plastics németországi . Uv védett, többféle vastagságú, típusú és színű. Kültéri és beltéri felhasználásra (Pl. tetők, térelválasztó falak stb.) Cellás polikarbonátok : Kültéri felhasználásra, előtetőkhöz, állmennyezethez, medence- terasz . Könnyen tisztán tartható, fényáteresztő, karbantartást nem igénylő térelválasztók alakíthatók ki átlátszó PVC szalagból, PVC táblából, polikarbonátból , vagy – az egyedi igények figyelembe vételével – ezek tetszőleges kombinációjából. Szalagkapu az energiamegtakarításért.


A higiénikus, zaj-, por- és huzatmentes környezetet teremtő szerkezet . Az üregkamrás polikarbonát lapok jellemző felhasználási felülete minden olyan sík vagy hajlított tetőfedés (előtető, teraszfedés, medencefedés, felülvilágító…), térelválasztás , ahol fontos a fényáteresztés és esetleg a hőszigetelés vagy ütésállóság, kis súly is. Csarnokok, csarnokrészek leválasztása ipari függöny vagy lengőajtó segítségével.

A polikarbonát lapok kiválóan ellenállnak a jégverésnek,. A térelválasztás azon megoldásai amiket mi kínálunk, lehetővé teszik az ipari csarnokok, raktárak olcsó, hatékony és rugalmas megosztását. Alapanyagként flexibilis PVC szalag, PVC panel és polikarbonát tábla kerül felhasználásra. Cellás és tömör POLIKARBONÁT LEMEZEK most a legjobb . Cégünk termofüggöny, lengőajtó, térelválasztó ,hegesztőfüggöny gyártását, ill.


Az ideális megoldás a polikarbonát nevű műanyagfajta alkalmazása, mert kiváló ütésállóságának köszönhetően az ilyen bordáslemeznek még a jégeső sem árt, ráadásul alkalmazásával az. A lap tájékoztat a polikarbonát tulajdonságairól, jelentőségéről, felhasználhatóságáról, ötleteket ad egyéni tervekhez, valamint átláthatóan kategorizálva találhatók meg azok a cégek, amelyek gyártják, forgalmazzák a polikarbonát lemezeket, . UV-védelemmel ellátott LEXAN THERMOCLEAR PLUS polikarbonát lemezek kültéri alkalmazásra, ipari, sport- és mezőgazdasági épületekhez, tetőkhöz, stb. Csabala plexi Kft logo. Előtetők, télikertek, sportlétesítmények, ipari csarnokok, mezőgazdasági épületek, bevilágítók, növényházak, térelhatároló és térelválasztó falak, erkély üvegezések, szélfogók, teraszok lefedése, gépkocsibeállók, zajvédő falak, üvegházak, zuhanyfalak, ajtó betétek, . Előnye az üveggel szemben a hideg hajlíthatósága, hőszigetelése, „ törhetetlensége”, a súlya és az ára.


Leírás: Mindkét oldalon UV-védett tömör, kültéri lemezek. Felhasználható minden olyan helyen, ahol a jó ütésálló képesség és a könnyű súly elengedhetetlen: előtetőknél, gépvédelem, versenyautó üvegezés, buszváró, medence fedés, térelválasztás , stb. Akril, plexi lemezek értékesítése, feldolgozás, kész termékek gyártása.


PLEXI lemezek feldolgozása. Egyedi méretre készülő Térelválasztók és tusolófalak. A natúrban, vagy a RAL színekben porfestett, aluprofillal keretezett mm vastag üregkamrás polikarbonátlemez betéttel készülő térelválasztók bemutatólapja.

Az általunk készített térelválasztók ,. Az üregkamrás (ill. más elnevezéssel légkamrás vagy cellás) kialakítású polikarbonát lemezek leggyakrabban 6-mm vastagságban, UV védelemmel ellátva,. Az eredmények alapján a gyártó év időjárásállósági garanciát vállal a Makrolon bordás polikarbonát lapokra. Természetesen oldalfalak és belső térelválasztó falak esetén - ha. Könnyű lemez oldali UV-védelemmel és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonsággal. Alkalmazási terület: előtetők, télikertek, növényházak, bevilágítók , medencefedések, beltéri térelválasztók.


Cégünk térelválasztó megoldásokat kínál az ipar számos területeire. A térelválasztó kialakítható átlátszó PVC szalagból, PVC táblából, polikarbonátból , vagy ezek tetszoleges kombinációjából az egyedi igénynek figyelembe vételével. Rögzítése acél tartószerkezet használatával történik.


Kiváló fényáteresztő és ütésálló képességgel rendelkező lemez, sokféle felhasználási területre: - Előtetők, teraszok fedésére - Télikertekhez - Medencefedéshez - Térelválasztáshoz. Megjegyzendő, hogy a polikarbonát.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések