Furnérozás

Az első és legfontosabb: a furnérozás - legalábbis az itt leírt módszerrel - nagyon időigényes. Ne álljunk neki akkor, ha a doboznak holnapra kész kell lennie. Egy kisebb doboz lefurnérozása is több napot, sőt akár hetet vesz igénybe. Ezt vegyük figyelembe, ha valakinek ajándékba akarunk hangdobozt készíteni! A furnér vékony falemez, amely az előállítás módja szerint lehet fűrész-, kés- vagy hántoltfurnér.


Azt a folyamatot jelentette, amikor kevésbé értékes fát jobb minőségű fával burkoltak be.

A lapokra történő furnérragasztás korszerű módszere a hőprésben történő furnérozás. Az alapanyag előkészítése és ragasztóanyaggal való megkenése után, mindkét oldalára a furnért ráhelyezik és a présben ráragasztják. Ezután a lapot pontos méretre vágják és az éleket furnércsíkkal vonják be. Ezt lehet kézi művelettel . Tegyen ajánlatot még ma!


Szakembereink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Furnérozás , lapszabászat. Casati FILA(A) furnérfűrész.


A FILA manuális előtolású, a FILA A automatikus előtolású furnérfűrész, melyek opcióként maróegységgel is kérhetők.

Robusztus kialakítású elektrohegesztett acél gépváz. Redukált befoglaló méretekkel annak köszönhetően, hogy a különböző egységek a gépváz belsejében kerültek . Egyre gyakoribb igény, a dupla vastag (36mm) anyagok beépítése a konyha- és irodabútorokba, amit réteg 18mm-es anyagot összeragasztásával tudunk biztosítani. A modern konyhában harmonizál a munkalap és a hátfal, ennek az igénynek kielégítésére a vevő által kiválasztott dekor anyagból . Fő profilunk a furnérozás lett, melyet egyedi igényeknek megfelelően tudunk alkalmazni, emellett dekoritozással, illetve bútorlapszabászattal és élzárásal is foglalkozunk.


Cégünk Felder Format – kappa 5típusú lapszabászgéppel dolgozik. A bútorlapok élzárását pedig Felder G5típusú fugolómarós géppel végezzük . Csak akkor vágjon bele a furnérozott bútor felújításába, ha biztosan modern, vékonyan furnérozott darabbal van dolga. A mm-nél vastagabb furnérozás kézi fűrészelésű, régi, értékes bútordarabra utal. Becsültesse fel az értékét, s kérjen szaktanácsot, . Társaságunk előregyártott intarzia filék, intarzia csíkok fa furnérból történő gyártásával, forgalmazásával is foglalkozik. Az intarzia prospektust itt érheti el.


Ezek az intarzia csíkok nagyon jól használhatóak furnérozás nál, hiszen vastagságuk megegyezik a leggyakrabban használt furnérokkal, így egyszerűen beilleszthetőek. Polcok sokféleképpen készülhetnek, lekerekítve, peremmel, furnérozva. Két szép polcot mutatunk be ? Nem kis fejtörést okoz, ha egy pluszpolcot vagy más kiegészítőt szeretnénk illeszteni valamelyik fából készült, illetve fafurnérozott . Igényes bútor egyik alapanyaga a furnérozott faforgácslap. Ennek a technológiának az árkalkulációjára mutatok egy gyors megoldást.


A posztot, a sablonfájlt és a hozzá tartozó videót felújítottam.

Faipari és asztalosipari apróhirdetések - szolgáltatás - furnérozás , préselés. A géppel már előre ragasztózott furnért is fel lehet dolgozni. Számos berendezési tárgyunk alapanyaga a fa, hiszen nem csak tartós, hanem szinte bárhol fellelhető, könnyedén megmunkálható, előkelő és természetesen időtálló.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések