Festőlétra méretek

Cégünk nagy mennyiségben forgalmaz fa festő és háztartási létrákat. Létráink alapanyaga: borovi fenyő. Ezt a fenyőfajtát jellemzően a bútoriparban hasznosítják. Mivel fája nagyon gyantás, így nagyon tartós is, . Mindkét oldalon járható fa állólétra. Kiszerelések, méretek : - fokos.


Erősített fa festőlétra profi, . Minőségi falétráink megfelelnek az EN 131-es szabváyoknak. Ajánljuk festőknek, villanyszerelőknek, ácsoknak, . Arra figyelj, hogy két féle típus létezik! Az egyik a villanyszerelő-létra, a másik a festő-létra. Természetesen ez pongyola megfogalmazás, de a köznyelv így ismeri. A különbség az, hogy a festőlétra felülről a 3. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó festőlétra kategóriába tartozó termékek árait!


Mekkora egy 4-es létra? Szeretnék csinálni egy 4-es létrát, ehez kellenének nekem a méretei. Szóval az összes méret. Angliában élek és itt nem lehet kapni rendes festőlétrát.


A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. Az utolsó előtti fok, amin a cipőtalp nyugszik, erősített, szélesítettElsősorban festőknek, gipszkartonozóknak, víz- és gázszerelőknek stb. Fokonkénti magasság kb. Biztonsági lánc védelemmel ellátva. Modakril időjárásálló homlokzatfesték fehér.


Hajszálrepedések áthidalására. A felület apró egyenetlenségeit, repedéseit kitölti, ezért alkalmas régi homlokzatok felújító festésére is. Hminőségű) továbbá egyéb kül- és beltéri betonfelületekre, . A falétra anyaga legyen csomómentes, a csapolásos illesztések hibátlanok legyenek, főként ezekre figyeljünk vásárláskor.


A létrák leggyakrabban. Műkődés típusa, Összecsukható. Maximális magasság, 2cm. Gyártó: Szerszamwebshop. Többcélú létra ( 3xfokos). Fa festő létra , fokos. Méret : 2x 4x cm. Egyéb infó: Igazi fa festőlétra , fokos.


A legfelső foka dupla, így könnyeb a tetején állni. A kép illusztráció, méretét , fokok számát megtévesztheti. Ezt a terméket jelenleg csak személyesen üzletünkben lehet átvenni. Rendelési egység: db. A kosaradban ez a tétel még nem szerepel.


FA FESTŐLÉTRA FOKOS, VÖDÖRTARTÓ KAMPÓ, ERŐSÍTETT LÁB.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések