Építőanyag dunaújváros

PDUKER Építőanyag kereskedés. Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 7. Székhely: ÉPDUFERR Építőipari-Szolgáltató-Management Zártkörűen Működő . A Lux betoncserepek nagy felületű építőanyagok , és ez gyors, gazdaságos építkezést tesz lehetővé, a cserepek felületén kialakított vízvetők ráadásul védik a tetőt a vízfelkúszással szemben. Ezeket a cserepeket Magyarországon gyártjuk, és minden kétséget kizáróan európai minőségű termékről van szó.


Több friss, ellenőrzött eladó Építőanyag hirdetés: Betonoszlop vadháló drótfonat dró.

Telephely: Füzes sor 10. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Dunaújváros Budai Nagy Antal út 1. Tüzép, Bútor, otthon, Lakás, kert, építés. Abádszalók Kovács Tüzép Kft.


Ajka Csekényi Építőanyag Kereskedés. Békéscsaba Bodrogi Bau Kft.

Bicske Etyeki Tüzép Kft. Budapest ÚJHáz Centrum Budapest Zrt. CRH Magyarország - Elsöosztályú épitöanyagok Cement, beton, szolgáltatások. A telek összközműves, közvetlen aszfalto. Bontott és új építőanyagok eladó vagy ingyen elvihető.


Paks) STAVMAT Építőanyag Kereskedelmi Zrt. Dinamikusan bővülő STAVMAT építőanyag áruházakból álló országos kereskedelmi hálózatunk szaktanácsadás partnereink , vevőink részére . Forgalmas dunaújvárosi lottózóba megbízható, tapasztalattal rendelkező alkalmi munkavállalót keresünk. A kemi-ker kft dunaújvárosi üzletébe termékismerettel rendelkező Építőanyag értékesítő munkatársat keres.


Kápolnásnyék, Hrsz 826. Föl murva, CEMENT, TŰZIFA, betoneladás, földmunka, kedvezményes kiszállítás. AKFI Építőanyag Kis- és Nagykereskedelmi Kft.


Perkáta, Szabadság tér 4. Minden dunaújvárosi illetőségű, helyi lakosokat foglalkoztató vállalat számára fontos kell legyen, hogy az általuk teremtett munkahelyeken és a befizetett helyi adón túl is részesei legyenek a város életének, és ha szükséges, támogassák az arra szoruló dunaújvárosi emberek életének megmentését. Felhasználva a MÉH-nél szerzett szakmai tapasztalatokat célul tűzte ki a város és környéke nagyszámú üzemeinél, vállalkozásainál keletkező . A Multisteel Hungary Kft Magyarországon és külföldi piacokon is sikeresen működő cég. Vállalatunk fő tevékenységi köre a technológiai szerelés, amely szénacél, Pmelegszilárd acél, saválló és műanyag csőrendszerek, valamint .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések