Bontott ablak eladó

Bontott hőszigetelt kétszárnyas ablak 215x12 1. Bejárati ajtó eladó , 1. Komárom-Esztergom, Kisbér. Győr-Moson-Sopron, Egyházasfalu. Jász- Nagykun-Szolnok, Jászdózsa.

ELADÓ FA BONTOTT AJTÓ- Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Műanyag ablakok ausztriai bontásokból, jó minőségben, 3-4-légkamrás profilokkal. Használt- bontott nyílászárók! Fa, műanyag, alumínium ajtók, ablakok , erkélyajtók Németországból, illetve Ausztriából!


Széles választék és minőség kedvező áron! Cégünk bontott minőségi fa és műanyag nyílászárók kereskedelmével tevékenykedik, közel éves múltra visszatekintve. Kínálatunkban fellelhető osztrák, német és magyar nyílászárók egyaránt.

Egyedi igényeket is maximálisan figyelembe véve állunk partnereink és leendő ügyfeleink rendelkezésére, akár hétvégén is. Eladó új, használt és bontott ablakok - építőanyag, anyag apró az aprohirdetes. Tájékoztatjuk tisztelt vevőinket, hogy üzletünk bontott vagy használt ablakok felvásárlásával nem foglalkozik!


Ablak apróhirdetés ingyen. A mintateremből leszerelt. Kaposvár, Raktár utca 23. Cégeknek ajándék egyedi weboldal a hirdetéseikhez. Apróhirdetési weboldal.


Ingyenes hirdetés feladás. Számos alkalommal hívnak fel minket, hogy árulunk-e bontott ablakot vagy van-e olyan ablak amit ablakcsere után még belehetne rakni. Ft ( hogy az ár az tartalmazza az Áfát vagy sem az nem derül ki) Az eladó váltig állítja Német minőség egyenesen Németországból de ez nem derül ki számunkra. Sajnos a régi építésű ingatlanok nem rendelkeznek megfelelő nyílászárókkal, így a hőszigetelés sem megfelelő. SALAMANDER műanyag ablakok , légkamrás, mm-es profillal.


Régi bontott dupla ablak , nagy méretű 170x175cm. Egyedi méretek gyártása rövid határidővel, felár nélkül.

Antik bontott ajtólap eladó. Ft, szárnyú bontott műan. Eladó most kibontott, de éve még új használt fa termopán ablakok , keret nélkül.


INGYEN ELVIHETŐK bontott ablakszárnyak üveggel ill. Nyílászárók, műanyag ajtók- ablakok forgalmazása.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések