Ytong vágó gép

BlackDecker Ytong v Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Használatukkal kényelmesen és gyorsan lehet méretre vágni a téglákat,. Győr-Moson-Sopron, Hegyeshalom. Asztali fűrészgép, vágóasztal , kő fűrészgép, asztali vágógép , asztali körfűrészgép, kővágó fűrészgép, kőfűrész, vizes vágó , asztali vizes vágó gép , asztali fűrész gép ,. Dewalt téglavágó fűrészlap, 1.

Ytong fűrészgépek alkalmazásával megkönnyíthető és felgyorsítható az építkezés! Hasonlítsa össze az árakat! Mennyiség: SILKA vágókorong 6mm ( gyémánttárcsa) . A lenti termékekhez INGYEN biztosítjuk Önnek a professzionális Ytong vágógép használatának lehetőségét. Komplett családi ház esetén további kedvezményekért kérjen árajánlatot! Az Ytong építőelemek egyszerű és pontos méretere vágásához.


Az pórusbetonból készült Ytong válaszfaltéglák környezetbarát megoldást nyújtanak lakó-, közösségi és ipari épületek belső térelválasztó falainak építésekor. Könnyen megmunkálható, gyors és pontos munkavégzést tesz lehetővé.

Szerszám webáruház a minőség és megbízhatóság garanciája. Rubi, Montolit Siri, Kaufmann, Sigma csempevágó, lapszintező kis és nagykereskedés, lapszintezők széles választéka, gyémántfúró, kerlitvágó és burkolószerszám. Burkolószerszámok kőműves szerszámok, építőipari kéziszerszámok Ytongfűrész, Ytongszerszám.


Nálunk volt, óra alatt elkészítették. Ha nincs vágógépük akkor cm . Kiváló minőségű, extra keményfém fogak a hosszú élettartam végett. Erős, különlegesen hosszabbított. Gép - szerszám- barkács szaküzlet. Falazatok felületének síkra csizsolása.


Fémipari gépek és szerszámok, Terméklista, Pilana. Széles választékű gépek az egyszerű manuális, elsősorban karbantartásra alkalmas kiviteltől egészen a tömeggyártásra használható teljesen automatizált gépekig. Silka vágókorong 350mm. Alkalmasak műanyag, építőanyagok ( heraklit, ytong stb. ) . Gépparkunkban 230V-os sínes falvágógép is megtalálható, ezáltal panellakásokban biztosított áramforrás is elég a precíz vágásokhoz, egyszerűbb munkavégzéshez. A vágótárcsa hűtésére használt víz felszedés megoldott.


Falvágás különböző anyagokban történhet: vasbeton, beton, tégla, terméskő, ytong.

Az Extol Premium szerszámok, szerszámgépek úttörő szerepet játszanak abban, hogy a professzionális minőséget egy megfizethető szinten kínálják. A teljesítményre koncentrálva az Extol Premium márka a legmagasabb minőségű alapanyagokat használja, fejlett technológiával és modern ergonómiával ötvözve azt. A vágás történhet száraz és vizes vágógéppel.


A maximális vágási mélység 13cm. Ezt a megoldást olyan helyeken javasolt alkalmazni , ahol . Téglavágóink magyar gyártmányúak és a DIATECH forgalmazza őket , akárcsak a hozzávaló SANKYO tárcsákat,. Mindenféle anyagminőséghez választhatók tárcsák, de mivel a gépek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések