Kamion ponyva

Telephelyünkre egyszerre kamion fér be. A használt ponyva előnye abban rejlik, hogy jóval olcsóbb és sok esetben az árkedvezmény meghaladja az amortizáció mértékét. Használt ponyva kereskedelem.


Komárom-Esztergom, Tatabánya. Győr- Moson-Sopron, Mosonmagyaróvár. Az Európai Unióhoz csatlakozásunk óta az oldalrolós kivitelű kamionponyvák terjedtek jobban el.

Az utóbbi években elsősorban az áru biztonságos szállítmányozása miatt úgynevezett biztonsági ponyva készítésére van igény. Annyi azonban bizonyos, hogy készséggel állunk rendelkezésére a rendezvénysátor ponyva készítésétől, a kamionponyva gyártásán át akár egy boxzsák javításáig (boxzsák ponyvakészítés), vagy egy felfújható légvár tervezéséig. Nem valljuk azt, hogy a ponyvás szakmában a legjobbak lennénk, talán közel sem vagyunk . Attól függően választjuk ki a legideálisabb méretet, hogy milyen funkciót tölt majd be a ponyva. Cégünk speciális eljárásának köszönhetően akár óriás méretű ponyvát is kifeszíthet bármilyen alapra. Magyarország legbiztonságosabb online piacterén.


Teherautó ponyva, kamionponyva nyomtatás. Fotóminőségben nyomtatott teherautóponyva. Minőségi ponyva kedvező áron a Profi Ponyvánál!

Folyamatosan tartunk készleten és árusítunk kedvezményes áron használt ponyvákat különböző színekben, méretekben, és állapotban. A pontos készletről érdeklődjön kollégáinknál. Ingyenes állapotfelmérés!


Reklám felíratok - design készítése. Akciós árak kiváló minőség. DAF,IVECO, MAN,MERCEDES,RENAULT,SCANIA,VOLVO kamionokhoz.


Járműponyva, takaróponyvák, sátrak, mobilgarázsok, teraszok, kerthelyiségek ponyvás kivitelezése, ponyvakészítés Tatabánya és környékén. A ponyvázást, ponyva javítást, egyedi igények alapján, helyszíni felmérés után, rövid határidővel végezzük. Munkáinkra teljeskörű garanciát vállalunk, és az elérhető legjobb áron dolgozunk. Legyen szó teherautók, kamionok platójának ponyvázásáról, kávézók, éttermek, hajók, vagy otthoni teraszok, filagóriák fedéséről, . H hajóponyva, hajótakaró ponyva, haszongépjármű-ponyva, hőálló ponyva.


I impregnált ponyva, ipari sátor. K kamionponyva , kamionponyva reklám, katonai sátor, kempingsátor, kerti ülőgarnitúra takaró. Ponyvakészítés, javítás, dekoráció.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések